Tehát aki nem kövér az már valamennyire rendben tartja az életét?
2020. júl. 22. 17:51
1/9 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki pszichológus, lehetnek gondjai. Attól még, hogy valaki kövér, lehet csodálatos, kiegyensúlyozott élete. Ezek nem igazán függnek össze. Ami vicces ebben, hogy én pszichológusnak készülök úgy, hogy túlsúlyos vagyok és egyben kényszerbeteg is ami eléggé nehézzé teszi nekem a mindennapjaimat... Érdekes kérdés. :D
2020. júl. 22. 18:34
2/9 anonim válasza:
Én pszichológus vagyok, el kellett gondolkodnom, de van 1-2 teltebb pszichológus ismerősöm. Kimondott túlsúlyos tényleg csak 1-2, olyan aki husis, de nem kövér, abból azért van pár.
2020. júl. 22. 19:13
3/9 anonim válasza:
Ismertem egyet, de lefogyasztottam.
2020. júl. 22. 19:43
4/9 anonim válasza:
De, vannak.
2020. júl. 22. 20:11
5/9 anonim válasza:
Sőt, dietetikusok között is akadnak túlsúlyosak
2020. júl. 22. 20:18
6/9 anonim válasza:
A nyitó kérdés-állításodat pont fordítva kellett volna feltenni. Az így nem igaz, hogy aki nem kövér, annak nagyjából rendben van az élete, hiszen egy rakás ember pont hogy lefogy vagy más bajt növeszt, de nem pont kövér, viszont fordítva, hogy aki kövér, az nincs teljesen rendben lelkileg, az már igaz. (Megelőzöm a cáfolókat: egy egészséges lelkű ember nem a mértéktelen evésben találja meg a boldogságot, az étkezés nála funkcionális és tudatos.)
Kövér vagy nem, szerintem a pszichológusok 90%-ánál gondok vannak fejben, néha súlyos gondok. A pszichiáterekről nem is beszélve, közülük félnormálissal se találkoztam még egyszer sem.
2020. júl. 23. 06:12
8/9 anonim válasza:
Szívbeteg kardiológus is létezik.
Pszichológus sem mindig jó szakember, bár ha az is, akkor is más kívülállóként szemlélni a problémát, s rávezetni a személyt arra, mit is akar igazából; mint benne lenni, érzelmileg érintve lenni.
Egészségügyi okból is lehet valaki elhízott; túlsúlyosan is boldog és kiegyensúlyozott. Kövér meg sokszor nagyon mást jelent egyes embereknél, volt itt már olyan, hogy vékonyt kövéreztek le, vagy csak azért volt az, mert nem volt kockás a hasa, kicsit zsíros volt valamelyik testrésze.
2020. júl. 23. 10:20
9/9 anonim válasza:
Most, hogy mondod kifejezetten elhízott pszichológussal még nem találkoztam (pedig sokhoz jártam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!