Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fotozózásom lesz. Valami...

Fotozózásom lesz. Valami tipp? Nem csodát várok!

Figyelt kérdés
már fél éve életmódot váltottam: napi 5xi evés, heti 3-4 x 1 óra torna vagy konditerem, kevés szénhidrát, sok fehérje zöldség gyümölcs, ez meg is látszik de a következő 2 hétben még kéne még fogynék többet, vagyis inkább csúcsformába kerülnék, de éhezni nem szeretnék:) erre várok tippeket. Köszi!
2010. aug. 3. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:

kép? paraméterek?

amúgy heti 3-4*1óra torna helyett heti 5*1 óra torna és 4*1 óra futás ;)

2010. aug. 3. 08:39
 2/8 A kérdező kommentje:
174 cm 57 kilo. igen igen én is a futásra gondoltam:)
2010. aug. 3. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Úr isten!Te nagyon vékony lehetsz.Modell vagy?Mert az adatok alapján elég sovány lehetsz.A futás jó,de a szaunázás is, csak pótold a vizet.
2010. aug. 3. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szaunázástól nem fog fogyni....
2010. aug. 3. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
amúgy tényleg elég gebe lehetsz már...
2010. aug. 3. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:

előző válaszolók...-.-

Kérdező szerintem max gyümölcsnapokkal de mindenképpen éhezéssel tudsz hirtelen sokat fogyni, esetleg vízhajtókkal, szóval egészségesen nem nagyon, főleg mert amúgy sincs már rajtad felesleg.

2010. aug. 3. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó fotós, és képszerkesztő program. :)

Viccen kívül: minden a fotóson múlik.

2010. aug. 3. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
gebe azért nem vagyok:) van még itt ott fölösleg, de a mellem nem akarom eltüntetni meg a nőiességemet, szóval nem a teljes laposság a cél:) hát akkor most pár napig gyümölcs és saláták, sok futás, aztán a fotózás után visszaállok az egészségesebb étrendre husival, hallal stb, ahogy szoktam:]
2010. aug. 3. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!