Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rátok hogyan hat a “negatív”...

Rátok hogyan hat a “negatív” motiváció?

Figyelt kérdés

Valójában magamról tudom, hogy nekem csak ezek használnak. Borzasztóan sok az önbizalmam, és beképzelt is vagyok. Pedig verem a 76 kilót a 157cmhez . Tegnap pl, belenéztem a tükörbe és esküszöm elkezdett tetszeni. Aztán észbe kaptam, hogy hello reng a zsír mindenhol. Sajnos azért előtte vacsira bevertem egy kolbászt , szalonnával, kenyérrel, paradicsommal. Testzsír százalékot is néztem. 48%ot ír. Sajnos tényleg csak a beszólás segít rajtam.

1. Rátok milyen hatással bír ha valaki úgy akar motiválni, hogy lehájpacniz?

2. Írnátok nagyon sértő, motivációként funkcionáló mondatokat?

2020. júl. 18. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Rám nincs motiváló hatással. Úgy vagyok vele, hogy akkor befekszem az ágyba egy chipsel meg jégkrémmel.

De én is gyakran látom magam szépnek és tetszik az alakom mert a hasam lapos a súlyomhoz képest. De ha oldalról, vagy hátulról nézem magam akkor már látom a gondokat. Vagy fényképezd le magad előnytelen szögből és indulj ki abból.

Nem abból, hogy beállsz a tükör elé kihúzva, behúzott hassal. Tudat alatt is úgy állsz a tükör előtt, úgy nézel ahogy a legjobbnak látod magad.

2020. júl. 18. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
40 kiló voltam. Lefogytam 34-re. Hát rám így hatott.
2020. júl. 18. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok szabadideje van annak aki más külsejével foglalkozik. Ha nem is a túlsúlyom miatt, hanem akármi másra beszólnak egyszerűen elengedem a fülem mellett. Ennyire érdekel mások negatív véleménye. Arra se méltatom őket hogy reagáljak rájuk. Amúgy igen, a sok beszólád motiváló tud lenni a fogyásban. Mondjuk az a gondolat, hogy lefogysz és újra találkozol egy ilyennel, aztán mennyire írigy lesz, akkor meg majd nádszálnak fog nevezni, csak hogy a szokása megmaradjon, de belül irigykedni fog. Ez mondjuk büszkeséggel töltene el :D de nem ismerek senkit aki az 5-10 kilós plusszomon viccelődött volna.
2020. júl. 18. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát rám pont fordított hatással van. Amikor szépen magamban odafigyelek magamra, akkor minden jól megy. De ha mások elkezdenek akár csak figyelni, ellenőrizni stb, ott megingok.

A kedvedért, amik eszembe jutottak és/vagy már megkaptam.

- Mostmár, hogy lefogytál, így szép is vagy (jóindulatú nagymama)

- Nemhogy ki se menj így a strandra, de mi se fogunk veled mutatkozni (rosszindulatú EXbarátok)

- Csoda, hogy beférsz az ajtón

- Pont annyi szalonnát eszel, ami rajtad is van

2020. júl. 18. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként ha tetszik amit látsz a tükörben akkor miért akarsz fogyni? Na mindegy azért válaszolok.

Ne egyél annyit te disznó, így is vágásra való vagy!

Téged nem zavar hogy buszon 2 jegyet kell venned?

Tuti azért süllyedt el a Titanic mert rálèptèl a fedélzetre! Ja hogy akkor még nem is éltèl... Akkor a hableány!

Ne haragudj ezekben nem vagyok jó. Nem szeretem sértegetni az embereket xdd

2020. júl. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!