Rátok hogyan hat a “negatív” motiváció?
Valójában magamról tudom, hogy nekem csak ezek használnak. Borzasztóan sok az önbizalmam, és beképzelt is vagyok. Pedig verem a 76 kilót a 157cmhez . Tegnap pl, belenéztem a tükörbe és esküszöm elkezdett tetszeni. Aztán észbe kaptam, hogy hello reng a zsír mindenhol. Sajnos azért előtte vacsira bevertem egy kolbászt , szalonnával, kenyérrel, paradicsommal. Testzsír százalékot is néztem. 48%ot ír. Sajnos tényleg csak a beszólás segít rajtam.
1. Rátok milyen hatással bír ha valaki úgy akar motiválni, hogy lehájpacniz?
2. Írnátok nagyon sértő, motivációként funkcionáló mondatokat?
Rám nincs motiváló hatással. Úgy vagyok vele, hogy akkor befekszem az ágyba egy chipsel meg jégkrémmel.
De én is gyakran látom magam szépnek és tetszik az alakom mert a hasam lapos a súlyomhoz képest. De ha oldalról, vagy hátulról nézem magam akkor már látom a gondokat. Vagy fényképezd le magad előnytelen szögből és indulj ki abból.
Nem abból, hogy beállsz a tükör elé kihúzva, behúzott hassal. Tudat alatt is úgy állsz a tükör előtt, úgy nézel ahogy a legjobbnak látod magad.
Hát rám pont fordított hatással van. Amikor szépen magamban odafigyelek magamra, akkor minden jól megy. De ha mások elkezdenek akár csak figyelni, ellenőrizni stb, ott megingok.
A kedvedért, amik eszembe jutottak és/vagy már megkaptam.
- Mostmár, hogy lefogytál, így szép is vagy (jóindulatú nagymama)
- Nemhogy ki se menj így a strandra, de mi se fogunk veled mutatkozni (rosszindulatú EXbarátok)
- Csoda, hogy beférsz az ajtón
- Pont annyi szalonnát eszel, ami rajtad is van
Egyébként ha tetszik amit látsz a tükörben akkor miért akarsz fogyni? Na mindegy azért válaszolok.
Ne egyél annyit te disznó, így is vágásra való vagy!
Téged nem zavar hogy buszon 2 jegyet kell venned?
Tuti azért süllyedt el a Titanic mert rálèptèl a fedélzetre! Ja hogy akkor még nem is éltèl... Akkor a hableány!
Ne haragudj ezekben nem vagyok jó. Nem szeretem sértegetni az embereket xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!