Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valóban úgy is lehet fogyni...

Valóban úgy is lehet fogyni hogy mindent eszel csak keveset?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem nyugodtan bármit ehetek, akár köröm pörkölt, szalonna, kolbász stb. Úgy is fogsz fogyni, ha keveset eszel tehát mértékkel..
2020. júl. 2. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Ez a "mondás" leginkább arra vonatkozik, hogy attól, hogy fogyókúrázol, néha lehet enni szalonnát, kolbászt, tésztát, sütit, nem kell teljesen megvonni magadtól, de csak ritkán és keveset. Persze fogyni úgy is lehet, hogy az átlag kajákat eszed, csak azokból baromi keveset. Ez történik például mikor valakinek esze ágában sincs diétázni, nem vesz diétás kajákat, viszont nem bír enni, mert mondjuk ideges, vagy egyéb miatt nem érzi jól magát, nem kívánja, velem voltak ilyenek és nyilván le is fogytam...
2020. júl. 2. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
(Mármint hogy "nem bír enni" ezt nem úgy értem, hogy koplal, nem eszik semmit, hanem hogy a megszokott kajáit enné, és eszi is, de nem sokat bír le erőltetni a torkán belőlük.)
2020. júl. 2. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

Ha CSAK ezeket eszed, akkor vagy jól laksz velük és nem fogysz, vagy éhes maradsz és megintcsak nem fogysz, mert utána még mást is eszel.

Ha nagyrészt olyasmiket eszel, amik nem ennyire kalória és zsírdúsak, akkor kisebb adagok beleférnek, de a kalóriakeretre akkor is oda kell figyelni és a nap többi részében olyasmiket enni, ami laktat, de nincs benne sok kalória.

Fogyni ugyanis CSAK ÚGY lehet tartósan, ha közben nem vagy éhes, ha éhezel, csak idö kérdése, mikor jön rád a zabálhatnék.

2020. júl. 2. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem igen én is így fogytam le 22 kg-t. Módjával de ettem mindent: rántott húst, töpörtyűt, kolbászt. De amit lehetett lecseréltem egészségesebb verzióra és azoknál is mérték. (Teljes kiőrlésű pékáru, tészta, barna rizs, eritrit)
2020. júl. 2. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Igen és persze a rendszer, 3 óránként ettem, elosztva 150 g CH-t egy napra.
2020. júl. 2. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Ezzel az a baj hogy a hizlalo kajakbol könnyebb túl sokat enni. Lehet hogy eszel pár falatot és abban annyi kalória van mint hogyha másból rengeteget ettél volna. Plusz én azt vettem észre magamon hogy ha beiktatok egy csaló napot akkor könnyen elveszithetem a kontrollt.
2020. júl. 2. 11:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezért kell nézni mennyit lehet enni..
2020. júl. 2. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha figyelsz a mértékre, akkor természetesen le lehet így fogyni. Másrészt a zsíros ételből jóval kevesebbel jól is fogsz lakni, lehet, hogy összesen kevesebb kalóriával is jóllaksz. Vannak olyan fajta diéták, aminek pont az a lényege, hogy nagyon kevés szénhidrátot eszel, zsírral helyettesíted, és így összességében kevesebb kalóriát viszel be.

Zöldségeket viszont mindenképp kell enni, az minden normális diétában benne van.

2020. júl. 2. 12:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis lehet. Máshogy neki se állnék. Bár kerülök pár dolgot pl tészta de nem azért mert "fúj hízlal" hanem mert nem ehetnék belőle annyit amennyi jólesne és éhesnek érezném magam utána.

De erre vannak a csalónapok, akkor annyit eszek amennyi jól esik és nem kattanok be.

2020. júl. 2. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozok a 4-eshez, én is így adom le a kilókat. Nem gyorsan, de mennek lefele. De van olyan amit nem árt lecserélni. Ilyen a fehérliszt.
2020. júl. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!