Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg többet ártok, mint...

Tényleg többet ártok, mint használok ha keveset eszek?

Figyelt kérdés

1000-1200kcal egy nap. Olvastam, h inkább árt, mint használ igaz ez?

164cm 83kg vagyok jelenleg.

2020. jún. 26. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Szerinted ha orvos a 250-300 kilós embernek, 1200kcal as diétát ír ki?
2020. jún. 26. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Igen, árthat. Ha a szervezeted azt érzékeli, hogy nagyon kevés táplálékhoz jut, akkor azt "gondolja", hogy jelenleg éhezel, ezért elkezd raktározni, hogy túlélj. A szervezeted ugyanis nem tudja, hogy te épp diétázol, vagy épp éhezel egy erdőben. Az, hogy ez milyen kalória mennyiségnél következik be nemtől, magasságtól, súlytól függ többek között. Feltételezem nő vagy, az 1200 kalória még nem az éhezés nálad, de 1000 alá egyáltalán ne menj. 1200-1400 kalóriával bőven lehet fogyni.
2020. jún. 26. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hogy mennyit mozogsz és mivel viszed be azt a kalóriát. Csokival vagy zöldséggel?

Ha fogyni akarsz, reformáld meg az étkezésed és az életmódod. Több sport, kevesebb ártalmas kaja. A kalóriát ne számold szerintem.

2020. jún. 26. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvass utána a jojó effektusnak. Az éheztetős diéták csak arra jók...
2020. jún. 26. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
1-es, nekik azért annyi, hogy teszteljék a kitartásukat és akaraterejüket, ill. nagyon túlterhelt szervezetüket akarják tehermentesíteni; nekik sem egészséges, de jobb, mintha nem tennének semmit. Pszichológiai problémák előfordulását eléggé növeli.
2020. jún. 27. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!