Pisztácia. Nem hízlal ugye?
Van egy csomag Mogyi pisztáciám. Ugye nem hízlal, és előnye is van attól még, hogy nem natur? :S
Vagy bármilyen ilyen terméknek...vannak egyáltalán előnyei? :S
mindennap egy marékkal egyél ha fogyizol
ennyi kell és elég is,
nekem egy csamoga 3-4 napig szokott elég lenni:D
vacsorázz előtte és utána nasiként egyél belőle, így elkerülheted h felfald az egészet:D
Hát nem tudom, nekem egy csomag pisztácia a másodperc tört része alatt tűnik el, jó mélyen a gyomromban :D
Amúgy valóban, az összes olajos mag enyhén hízlal, de ez nem jelenti azt, hogy most ha megeszed ezt a csomag pisztáciát, akkor 100+kg leszel azonnal :).
Másrészt vannak bennük fontos ásványi anyagok, így azt mondom, inkább fuss 2-3 perccel tovább, ha azonnal beakarod tömni az összeset ;). A beosztásnak csak annyi előnye van (az én szemszögemből :D), hogy másnap is ehetsz belőle... de frissen az igazi :D
Jó akkor ma már nem eszek mást.
Úgy oké? Vagy ha holnap nem eszek semmit? :(
Sajnos rámjön néha a zabálhatnék -.-
Felejtsétek már el ezeket a baromságokat, hogy " ma nem eszek, oké ? " , " holnap egész nap hányok, oké ? "
Még mindig nem fogtátok fel, hogy ennek semmi értelme és csak saját egészségeteket veritek taccsra ?!
A pisztáciáról érdemes tudni, hogy SZÜKSÉGES jó zsirokat tartalmaznak, amik nélkül a tested akár NEM IS FOG FOGYNI !!! Felfogtad ???
Ahoz, hogy TESTZSIR égjen ahoz ugyancsak ZSIRRA VAN SZÜKSÉG és nem zsiroskenyérre, mert az egy másik fajta zsir, hanem pont olyanokra, amit a pisztácia tartalmaz. Pár szemtől semmi bajod nem lesz, miért kell mindig semmiben vagy 1 kilóban gondolkozni ?
DE mivel te megettél egy tasakot vagy ahogyan kiveszem valamiért bevagy tojva, hát akkor menj ki sportolni vagy csinálj valami házi munkát.
Nem értem miért kinzod magad ennyire, tiszta energiapazarlás, fogadjuk, hogy hol igy eszel, hogy úgy eszel, ehez képest nem a tasak pisztácia a gond, hanem TE.
Tanulj már meg kiegyensúlyozottan táplálkozni, jobban mondva PRÓBÁLD KI , mert gondolom még nem tapasztaltad
És ne sértődj meg, de utálom az olyanokat, mint te, belőletek lesznek később a diéta- és fitneszőrült szülők, akik miatt a következő generációban is lesz számos étkezési zavaros gyerek vagy más betegségben szenvedő, mert a szülei elhanyagolnak mindent, főleg az anyjuk, hogy szülés után is visszakapja a barbie baba méreteit.
Komolyan mondom, térjetek észhez és legalább kérjetek egy kib*szott segitséget, ha nem tudjátok mit kezdjetek magatokkal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!