Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok, 164cm,...

16 éves lány vagyok, 164cm, 56 kg. Edzek és próbálok odafigyelni az evésre is+ napi 2liter vizet iszok, de mégsem fogyok semmit. Olyan 3-4 kilót akarok lefogyni. Kérlek ha valaki tud segíteni, írjon?!

Figyelt kérdés

2020. jún. 5. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Ne szégyelj felrakni egy képet.Sokat segítene,hogy megnézzem ,mi a gondod.

Így látatlanba nem fog menni.Kell egy testzsírszázalék,vagy egy fénykép.

Nem kell előre testképzavarról hablatyolni.

A család sokszor elfogult.

Van az a kitétel,hogy a kölökgólya kinézetű gyereknek mondják: kisfiam ,most jó erőben vagy,pirospozsgás,és férfias!!

Egyél sütit,a mama csinálta.

2020. jún. 6. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Nem nagyon tudok sokat segíteni, ha nem vagy megelégedve a hasaddal akkor szerintem kezd el Chloe Ting valamelyik edzését (a "2 week abs workout"-ot ajanlom.)

[link]

2020. jún. 6. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Előző vagyok, rosszul írtam, az a neve, hogy "two weeks shred challenge"
2020. jún. 6. 13:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Képet nem merek felraknj://, de ha ez segít akkor olyan 77cm a hasam, derekam 68,csípőm 87:((

Köszönöm szépen, elkezdem a Chloes edzést. De ez olyan tizen valami perc, az elég egy napra?

2020. jún. 6. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
A többi napnál van ahol 4-5 videó is van, próbáld meg megcsinálni azokat is, van ami így összesen 40 perc.
2020. jún. 6. 21:35
 16/18 anonim válasza:
93%

87 cm csipő tökéletes, keskeny ne viccelj már, 68 cm derèk is jó. Örülj,hogy pici a popód, kerekítsd, hogy még formább legyen. Hasat most meg nem mondom,de ha a derekad 68...

Táplálkozz egészsègesen,változatosan (!!!!) egyél mindent mértékkel, ne egyél mekis kaját (nèha nyilván lehet bűnözni, csak ne hetente),aszkéta életet ne élj,mozogj sokat, èlvezd a mozgást. Ne kezdj bele fehérje diétába ilyen korban, még növésben vagy, menstruàciód is ezekben az években áll be, ne tedd tönkre a szervezeted, max L-karnitin, fehérjét ételből vigyèl ve. Fehérjediétát majd ha felnőtt leszel és úgy döntesz,hosszútávon nem egészséges a szerveknek.

2020. jún. 15. 10:37
 17/18 anonim válasza:
95%
Utolsó vagyok: és ahogy írták próbálj hasra gyakorlatokat, de tudd, az ember nem konkrétan egy testrészéről fogy. Sajnos mindenki más,neked keskeny a csípőd, a derekad normàlis, van majdnem 20 cm közöttük, ez már tök jó, nőies alkatod van. Van akinek a 87 csípőhöz 75 derék van.... Valszínű azért neked a hasasra kell vigyáznod. Használj edzés előtt zsírégető krémet a hasadra (előtte nézd meg oda lehet-e kenni).
2020. jún. 15. 10:47
 18/18 anonim válasza:
75%
Ajánlom figyelmedbe az úszást. Mikor megyek strandra előtte eszek direkt és kis pihi után úszás. Nekem nagyon sokat segít a mellúszás. Általában 10 hossz nekem pont elég. De ez nem egy tartós dolog nekem, csak azonnal utána. Én is hasonló cipőben járok, mint te. Reggel éhgyomorra megvannak a hasamon a szép vonalak, kaja után puffadás. Én már nem is nagyon foglalkozok ezzel. A striák és a narancsbőr ellen nincs mit tenni. Striákat max ha napozol és barnulsz, nem látszik annyira. Narancsbőr többnyire olyan makacs h max a photoshop segíthet. De hidd el, nem kell túlspilázni ezeket a dolgokat. 10-20 év múlva ránézel a mostani fotóidra meglepődsz majd, milyen csinos voltál.
2021. júl. 20. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!