Van kedved, hogy az edző/fogyitársam légy?
Szeptemberre (sulikezdésre) szeretnék fogyni kb.6 kg-ot, valamint formásodni egy-két területen.
Hogy motiváltabb legyek, szeretnék egy "sorstársat", akivel tarthatjuk egymásban a lelket e-mailen keresztül, tanácsokkal láthatjuk el egymást.;)
Remélem jelentkezik valaki!! :)
és ha inkább ide írnánk le azt hogy hogy mennek a dógok? akkor más is kedvet kap, és talán több élménybeszámolót tartanak.
amugy énis 5-6 kg - tól szabadulnék meg! :)
énis szeretnék,mert sulira énis le akarok dobni pár kilót.
az előzőtől jó ötlet h itt legyen,és mindenki itt írjon:D:D
én heti ötször fél órát futok, hétvégén alakformálás és 1-2 óra szobabicikli :)
a kajálásom pedig napi 1500 kcal eddig fogytam 2 kilót.
Köszönöm, hogy írtatok! :) Már egy kis csapat össze jött. Bevallom, erre nem számítottam.:)
Igazatok van, ide is le írhatnánk, hogy mit fogunk csinálni, hogy ezzel másoknak is segítsünk.
Sajnos én még jövőhéten nem tudok úgy belevágni, ahogyan szeretnék, (nyaralunk) de utána 1000-el megy a "munka".:)
Holnap leírom az én kis terveimet, addig is mindenkinek sok sikert! :D
A terv tehát a következő: Minden nap 2 óra mozgás, váltogatva az aerob és cardio típusú edzéseket. Pl. aerobik,gyors tempójú séta, bringázás,kocogás, ugrókötelezés stb.
A kajcsinál, pedig próbálom visszafogni magam, főleg a cukros ételeket kell kerülnöm.. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!