Apukám mondta ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Aztmondta h nem vagyok sem gebe sem túlsúlyos nagyon formás alakom van es nagyon izmos vagyok es h szerencsés vagyok emiatt . Egyébként tudom h nem vagyok nadszal de nincs rajtam felesleg 36-os ruhakat hordok néha 34. Rendszeresen sportolok versenyszerűen futok. Leducizott? Meg h csontokkal csak a kutyák játszanak. De azért itt ott felső testben elég csontos vagyok, viszont alul erősebb vagyok alkatilag alapbol izmos a lábam. Szerintetek leducizott ezzel? Tudtok mondani valaki olyan hírességet akire jó ez a leírás mint rám?2020. máj. 26. 23:39
1/7 anonim válasza:
Arra célzott hogy izmos, sportos alakod van.
2/7 anonim válasza:
dehogy ducizott le, ezt bóknak szánta
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen dicséretet kaptál apukádtól arra vonatkozóan, hogy jó alakod van és most azt várod, hogy itt is bókoljanak neked az emberek. :)
4/7 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz paranoiás. :D
Ez bók volt. Nem vagy fene, se túlsúlyos. A formádat az izomzatod adja, ami jó.
Nem igazán értem a problémát.
5/7 anonim válasza:
Nem értem mit akarsz.
A. dicsekedni
B. nem megy a szövegértés
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi válaszokat. Megy a szövegértés csak lehet tenyleg kicsit paranoiás vagyok:D Akkor ezzel arra célzott h sportosan vékony vagyok ugye? Mert azt is mondta a minap h inas,izmos vagyok..
2020. máj. 27. 10:43
7/7 anonim válasza:
Asszem nem akarom, hogy tini legyen a gyerekem 😃😃😃
Szegény apád, hogy próbál bókolni, és egészséges testképet visszajelezni neked, mégsem sikerül 😃😃😃
Nyugi. Dicsérni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!