Ez jó alap egy diéta kezdetének? (Bövebben lent)
Reggelire: Szendvicset eszem barna kenyérből, vajal, szalámival és pár szelet paradicsomal. Ehhez iszom egy pohár tejet.
Ebédre: Valamilyen húst eszek. Javarészt csirkehúst hozzá vagy párolt zöldséget vagy pedig valami savanyúságot(pl savanyú káposzta vagy uborka).
Vacsorára: csak kefirt iszom.
Csak ásványvízet iszim egész nap.
Nassolni, csak ritkán szoktam étkezések között ,de akkor is gyümölcsöt(most ettem pl 2 db epret). Javarészt ha étkezések közöt megéhezem annyit iszom hogy elmúljon az éhség érzetem.
Rólam: 21éves vagyok. 161cm/102Kg
Most azért is álltam neki a diétának mert elértem a bűvös százat...
Mozgás: Ülőmunkát végzek így nagyon keveset mozgok. Max annyiban ki is merült hogy a kutyát elviszem sétálni és ennyi.
Szerintetek ez így megfelel kezdetnek? Még tervezek rajta finomhangolni.
Szerintem ez a 100+ kilódhoz nagyon kevés. Ha majd ezzel az étrenddel leáll a fogyás, nagyon nehéz lesz tovább csökkenteni.
Számold ki, most mennyire lenne szükséged, majd ezt csökkentsd 300-500 kalóriával. Tudod, fokozatosság. Ne 2 hónap alatt akarj lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!