Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó alap egy diéta kezdeténe...

Ez jó alap egy diéta kezdetének? (Bövebben lent)

Figyelt kérdés

Reggelire: Szendvicset eszem barna kenyérből, vajal, szalámival és pár szelet paradicsomal. Ehhez iszom egy pohár tejet.

Ebédre: Valamilyen húst eszek. Javarészt csirkehúst hozzá vagy párolt zöldséget vagy pedig valami savanyúságot(pl savanyú káposzta vagy uborka).

Vacsorára: csak kefirt iszom.

Csak ásványvízet iszim egész nap.

Nassolni, csak ritkán szoktam étkezések között ,de akkor is gyümölcsöt(most ettem pl 2 db epret). Javarészt ha étkezések közöt megéhezem annyit iszom hogy elmúljon az éhség érzetem.

Rólam: 21éves vagyok. 161cm/102Kg

Most azért is álltam neki a diétának mert elértem a bűvös százat...

Mozgás: Ülőmunkát végzek így nagyon keveset mozgok. Max annyiban ki is merült hogy a kutyát elviszem sétálni és ennyi.

Szerintetek ez így megfelel kezdetnek? Még tervezek rajta finomhangolni.

2020. máj. 17. 00:46
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem rossz, csak neked nagyon kevés lesz. Kb. 1200kcal, neked az alapjárat kalóriád 2200, az ezerrel csökkentés nagyon sok, az 500 tartható lenne hosszú távon. Amikor 15-20kg-ot fogytál, akkor mehetnél le ennyire. Ekkora felesleggel a séta tökéletes, mehetnél nagyobb távokat, esetleg otthoni tornával kiegészíthetnéd.
2020. máj. 17. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem vacsorara nem csak kefirt kellene enned hanem mast, es mozogni tobbet. Amugy jo
2020. máj. 17. 09:44
 3/5 Tabbouleh ***** válasza:
75%

Szerintem ez a 100+ kilódhoz nagyon kevés. Ha majd ezzel az étrenddel leáll a fogyás, nagyon nehéz lesz tovább csökkenteni.

Számold ki, most mennyire lenne szükséged, majd ezt csökkentsd 300-500 kalóriával. Tudod, fokozatosság. Ne 2 hónap alatt akarj lefogyni.

2020. máj. 17. 11:10
 4/5 anonim válasza:
39%
A fogyás nem olyan egyszerü és sok idő meg kitartás kell. Na meg persze ámbició. Na de,hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem nem az étel számit annyira hanem inkább a mennyiség. Az eggyik ismerősöm például a lekváros kenyértől hízott el. De mimden esetre ne húzd meg magadtól az ételt de ne is addig egyél míg érzed,hogy kihasadsz. Augy meg amit te leírtál az jó kezdés, a szervezeted lassan hozzá kell szokjon a kevesebb táplálékhoz.
2020. máj. 17. 11:31
 5/5 anonim válasza:
64%
Ja meg persze mozogj többet, autózás vagy liftezés helyett inkább gyalogolj és használd a lépcsőt. Sétálj minél többet.
2020. máj. 17. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!