Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175 centi magassághoz,65...

175 centi magassághoz,65 kg-hoz sok a 75 cm-es derékméret?

Figyelt kérdés
A csípőm 90 cm, azzal nincsen problémám, de a derekamat soknak érzem.
2020. máj. 5. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De hàj van ott vagy ilyen az alkatod? Mert ha az alkatod olyan, a csontodon nem fogsz tudni vàltoztatni.
2020. máj. 5. 13:21
 2/8 A kérdező kommentje:

Derekamról van szó nem a csípőmről. A bordámat természetesen nem szeretném kivetetni.

Van valamennyi feleslegem, amin dolgozom, de mivel edzésekre járok, az izomtömegem is nagyobb lett, így a kg-ot már nem veszem alapul csak a centit. ha befeszítem a hasamat kirajzolódnak a kockáim, nyugalmi helyzetben van egy kis bébihasam.

2020. máj. 5. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Kis bébihassal szerintem semmi baj sincs. A csípőd keskenyebb talán ehhez képest, de arról meg nem tehetsz, az genetikai adottság nagyrészt.
2020. máj. 5. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Mikor voltam varrónőnél már megkaptam, hogy tégla alakom van, ami engem kicsit zavar, mert jobban szeretném, ha kicsit keskenyedne a derekam.
2020. máj. 5. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok a derekadra gomdoltam. Nekem is annyi de max egy két centivel tudna vékonyabb lenni, azért kérdeztem.
2020. máj. 5. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
175 centivel és 65 kilóval maximum 3-4 kiló felesleg lehet rajtad, ennyi leadásától már csodát nem kell várni, valószínűleg egyszerűen ilyen egyenesebb testalkatod van alapjáraton, ezzel sokat nem fogsz tudni kezdeni sajnos.
2020. máj. 6. 11:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már a különféle oldalhasizmot dolgoztató gyakorlatokkal is, hátha ha több izmot növesztek, valahogy értelmesebb formája lesz, de sokat nem változtatott az összképen.
2020. máj. 6. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha oszlop, banán, tégla alkatod van, akkor az van, változtatni nem tudsz rajta. Öltözködéssel tudsz rajta javítani optikailag.
2020. máj. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!