Rubint Réka Alakreform tornát nem bírom végig csinálni, más sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
169 cm vagyok és jelenleg 64 kg. Az elmúlt két évben kb 8 kiló felesleg lett rajtam, ami legfőképp az arcomon, a combomon és a hasamon látszik. Elkezdtem normálisan enni, illetve mozogni is. Rubint Réka tornáját viszont a negyedèig sem bírom. Soha nem sportoltam, magas vékony lány vagyok és most kezdett el zavarni, hogy már nem olyan az alakom mint régen.
Szerintetek ez a torna túl sok és mással kezdjem vagy csináljam csak és majd belejövök?
Aki jártasabb a témában segítsen. Köszönöm
2020. ápr. 21. 15:50
11/13 anonim válasza:
Én se tudom végig csinálni. Brutál az a nő. Én meg gyenge 💩
12/13 Judit Z. válasza:
Jobb így neked. Ha nem csinálod egyáltalán, az még jobb. Megmaradnak az izületeid. Keress normális edzőt, csekkold le a végzettségét és ne azt nézd, kivel van tele a bulvár.
13/13 anonim válasza:
En vegig birom csinalni, de neha egy egy pillanatra lerakom a labam vagy ilyesmi. Nem tudom mire gondolsz. Mert magat az orat vegig nyomom max szusszanok kozben 1-2 mp-et majd nyomom tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!