Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100kg (67 éves) vagyok április...

100kg (67 éves) vagyok április 01-napjától rendszeresen gyalogolok 11km-t. Ennyi mozgással mikor lesz látványos a testsúlyom fogyása? E melletti mozgáson túl ki mit javasol nekem a fogyásom érdekében?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
A fogyás táplálkozáson múlik. Kalóriadeficitben kell lenni
2020. ápr. 19. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mamám is hasonló korú, és túlsúlyos. Ilyen korban már előjöhetnek olyan betegségek, amik megnehezítik a fogyást, mint például pajzsmirigy betegség. Orvossal esetleg nem szeretne konzultálni, hogy ezeket ki lehessen zárni?

Valamint még amit mamám példáján tudok írni, az az étkezés javarészt. Jó sokat mozog, szobabiciklitől kezdve egy kis egy helyben tornázgatás. De rengeteget eszik is, hiába főz olyat, ami egészséges és "fogyókúrás" kaja. Vannak interneten elérhető kalória kalkulátorok, meg olyan is, amivel a napi szükséges kalória bevitelét tudja kiszámolni.

A séta amúgy egy nagyon jó kezdés, esetleg még a szobabicikli, vagy ha van rá lehetőség, akkor rendes bicikli? Meg még tv-ben vagy neten keresni könnyebb fitneszes videókat, amikhez nem szükséges eszköz, és nem túl nyakatekert mozgásfigurák vannak benne.

2020. ápr. 19. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 100 kilósan a napi 11 km gyaloglás nagyszerű. Nehéz megmondani, hogy mikortól lesz látványos, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mozogj és érezd jól magad. Emelett ha kevesebbet is eszel, szerintem két-három hónap alatt már érezhető lesz a változás.
2020. ápr. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!