Kerek, formás csípő? Hogyan?
1 éve kb még kerek csípőm volt, de miota hiztam +5-6 kilot (nem tudom pontosan) azota kocka alkunak látom :/
Tudnátok segíteni gyakorlatokkal? Diétákkal amivel estleg könnyebben tudok onnan fogyni?
Tudom hogy nincs helyi fogyás de olyan gyakorlat biztosan van ami a csípőből fogyást/a csípő formálását segíti.
Vékony derekam van, családból van 1-2 ember aki szerint picit kövét vagyok (62-63kg) de a legtöbb ember szerint jó az alakom.. hát fogalmam sincs én is viszonylag picit ducinak mondom magam, de nem igazán érdekel mások mit gondolnak magamnak szeretnék tetszeni hogy elfogadjam magam 😅
Kérlek bármi tippet tudtok írjátok le
"Tudom hogy nincs helyi fogyás de olyan gyakorlat biztosan van ami a csípőből fogyást/a csípő formálását segíti."
Ezzel egy mondaton belül mondasz ellent saját magadnak. Mindenesetre, ha azóta nem tetszik az alakod mióta híztál 5-6 kilót, akkor logikus, hogy akkor most fogynod kellene 5-6 kilót, hogy elérd az áhított alakot. Arra az a tippem, hogy egyél kevesebbet.
Szia! Szerintem egy picit le kellene faragnod,diéta+sporttal(a fehérje-szénhidrát arányát számold ki,és aerob-erősítő edzés mehet felváltva),plusz nekem a hulahopp szépen formálja azt a területet:)) megtöltöttem homokkal,és amikor csak kedvem van csinálom itthon,zenére nagyon szórakoztató:D persze megfelelő étrend és mozgás mellett kiegészítésként:)
Kövér egyébként tuti nem vagy,ha jól érzed így magad akkor jó. Ha picit formálódnál,akkor ezeket ajánlom:))
Remélem segítettem!!
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Bármit tippetek van még várom :)
Minden reggel 8 percet plankelek, oldalra 1-1 percet Atfordulok es foltytatom. En mar evek ota csinalom, tudom tovabb is, de inkabb tobbszor keveset 2 perceseket), nehogy rosszul csinaljam a faradtsag miatt.
Napkozben legalabb egyszer megismetelem, es meg szerintem nekem a napi 2x3 perc “ wide squat hold” us rasegitett. Ezt fogmosas kozben csinalom.
Miota mindkettot csinalom, nagyon szep lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!