Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 40kg-ot szeretnék leadni,...

Szmuki kérdése:

40kg-ot szeretnék leadni, mennyire tudnám a leginkább változatossá tenni az étrendem?

Figyelt kérdés

Recept ötleteket szeretnék gyűjteni,változatos és nem unalmas étrendet szeretnék,ami szigorú diétába belefér

20 N

100kg

158,5cm

Terveim:kalóriadeficit yazioo alkalmazás segítségével

Mozgást fokozatosan akarom beiktatni az életembe.

Viszont amikor leadtam 10kg-ot 3 hónapja akkor nagyon untam az étrendem (hal,garnéla,csirkemell, párolzöldség,bulgur,gersli)

Valljuk be őszintén nem a leg pénztárcakímélöbb az életmódváltás ezért van ami nem fér bele. Önző nem szeretnék lenni ,hiszen van egy lányom akinek megszeretnék teremteni mindent.

2020. ápr. 12. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Számtalan étrend van különböző oldalakon. Keresgélj!
2020. ápr. 12. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nekem mondjuk a tejtermékek is offosak,szóval eléggé megvagyok lőve...de ha nincs más akkor marad az amibe beleuntam,igyekszem nem feladni. Legalább minusz 25kg-ig nagyon szorosan tartanom kell ,utána vezetek be fokozatosan tejtermékeket is,kevés vöröshúst.
2020. ápr. 12. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a ketogén diétát, a lényeg a szénhidrát elhagyása, de van pár facebook csoport, ahol táplálkozási tanácsadó is segít, rengeteg ötlet, recept, segítség!

Nem könnyű, főleg az elején, de azután teljesen átállsz, én mellette heti 1 nap böjtöt tartok.

Nekem eddig bevált, 4 hónapja csinálom, kb 10-12 kiló ment le, szinte nulla mozgás mellett.

2020. ápr. 12. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Tobb, mint 15 eve dietazom, es nem untam meg az eteleket, amiket eszek. Csirkemellet lehet milliofelekeppen dietasan. Meg nem csak azt lehet enni. Combot, szarnyat is, aprolekbol levest, stb. Ha nem eszel sok ch-t, disznohus is mehet. Marha is mertekkel. Halbol is sokfele van, pylykahus, stb. Zoldsegekbol is millio variacio. Nem ertelek. Fantazia kerdese.
2020. ápr. 12. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!