Mission impossible?
Arra jöttem rá, hogy én nagyon szeretnék balettozni, a tánc már régóta érdekel, főleg ez a műfaj. Anyával beszéltem is erről és rábólintott, de figyelmeztetett, hogy ahhoz fogynom kell. Azt mondta, hogy kb 45-48kg-nak kell lennem, hogy testalkatilag ott helyt álljak. Ezt a magassághoz mérte. 157cm vagyok és jelenleg 57kg. Tudnék mondjuk 10-12kg-t leadni vagy ez teljességgel lehetetlen? Nagyon elszánt vagyok, ezt még kiemelném:)
18/L
Egyél kevesebbet, mellőzd a cukrokat, a bolti péksütiket, fehér kenyereket, nasikat. Igyál napi minimum 2 liter vizet. Étkezz egészségesen és vitamindúsan.
Mozgásra meg találsz egy csomó tornavideót a neten.
Én 159 centihez 47 kg vagyok, vékony, enyhén izmos.
Szerintem előbb érdeklődj utána, hogy ennyi évesen felvesznek-e téged.
Persze, hogy tudsz fogyni, 158 centihez voltam már 45 kiló én is. Igaz, akkor szakítás miatt nem igen ettem semmit. De mikor"fogyóztam", akkor 55 kgról (eléggé zsíros voltam) 48ra fogytam, 1300 kcalt ettem kb, mindennap mozogtam egy órát, kicsit izmosodtam is, akkor elég jól néztem ki.
De gondolom profi táncos már úgysem leszel, úgyhogy szerintem érdemes volna egy oktatót megkérdezned, egyáltalán a hobbi szinthez mennyire kell nádszálnak lenni.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, repülnek a zöld kezek!:)
#3 válaszoló, milyen edzést csináltál abban az 1 órában? És így milyen hamar fogytál le?
semmi szükség rá, hogy fogyjál, hobbi szinten abszolút művelheted.
8-as linkjeivel kezdd, a lényeg, hogy menj el valahova és csináld, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit gondol milyen alkatodnak kellene lennie.
nekem is mindig nagy álmom volt a balett - úgyse találnád ki milyen "állapotban" mentem el az első órára (meg is néztek sokan alaposan, nem is hibáztatom őket :D )
28 éves voltam és 98 kiló a 170 centimhez. nem zavartattam magam és nagyon jól éreztem magam az órákon.
te ettől nagyon nagyon messze vagy, miért ne tudnál helyt állni.
azt mondod elszánt vagy - akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!