Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét alatt le lehet fogyni 5...

2 hét alatt le lehet fogyni 5 kilót?

Figyelt kérdés

Mindegy hogyan, de nagyon fontos lenne. Valami étrendet meg hogy mit mozogjak tudna nekem valaki gyorsba írni?

A tippeket is megköszönném

2010. júl. 25. 23:24
 1/10 anonim válasza:
53%
Ne egyél Pékárút tesztát(kenyér,zsemle,kifli,semi ilyesmit) ( KENYERET FŐLEG NE) Mindenmást lehet pl.:D kolbász, virsli.... nekem bevált -15 kiló 2 hónap alatt kb vagy kevesebb. Így nagyon sokat letudsz fogyni és mellette elmehetesz biciklizni aza legjobb vagy kocogás. Sok sikert
2010. júl. 25. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
nem, én egyáltalán nem értek egyet az elsővel!ne egyél pékárút, de nem a gabonafélékat kéne kiiktatnod hanem inkább az ilyen zsíros ételeket mint a kolbász,zsíros húsok,gyorskaja, stb.... egyél sok gyümölcsöt,zöldséget nyersen,mozogj sokat,igyál sokat...na attól lefogysz tuti..
2010. júl. 25. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindent kell enni, csak kevesebbet. És egy étkezést se hagyj ki. A sport jó ötlet.
2010. júl. 25. 23:48
 4/10 anonim válasza:
100%
az sem mindegy, hogy az eredménynek tartósnak kell e lennie... ha nem, akkor meg lehet próbálni durvább tápkiegészítőket...
2010. júl. 25. 23:55
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Hashajtóval simán
2010. júl. 26. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
2 hét alatt nem lehet 5 kilót fogyni, max vízből. Gondolom azt az 5 kilót sem 2 hét alatt szedted fel. Legyél türelmesebb, ennyit kb 1 hónap alatt tudsz fogyni, ha betartod amiket elírtak.
2010. júl. 26. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát állítóla gaz egyik magyar sztár, 1 hét alatt 4 kilótól szabadult meg. Úgy hogy csak vizet és teát ivott pár napig, aztán biokekszet. Nem tudom mi igaz ebből. De neked sok sikert! ;)
2010. júl. 26. 00:51
 8/10 anonim válasza:

persze,10 et is

recept:vegyel be minden egyes nap egy szep hashajtot,es emelett ha lehet csak egy jaurtot egyel,es nezd meg,hogy szuper eredmenyed lesz

ps:imadkozokerted,hogy sikeruljon

2010. júl. 26. 01:04
 9/10 anonim ***** válasza:
2 hét alatt is lehet fogyni 5 kg-ot, még akár egészségesen is, de nem kajamegvonással és kalóriabevitel csökkentéssel, hanem baromi sok intenzív sporttal
2010. júl. 26. 06:21
 10/10 anonim ***** válasza:
reggelire egyél tk kenyeret mert nem lesz erőd sportolni
2010. júl. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!