Hogyan fogyak gyorsabban?
Én a hormonzavar miatt híztam 10kg-ot. Jobb lenne kivizsgáltatni magad szerintem. A gyors fogyás nem egészséges. Ugyanis ami hamar lemegy az hamar vissza jöhet. Én is elkezdtem diétázni, és vissza fogytam 8kg-ot kb. Először nem akart megindulni a fogyás, kicsit később igen. Most folyamatosan megy le. Észre se veszem de egyre kevesebbet mutat a mérleg.
Ja és az hogy te a vírusfertőzés idején rombolod le az immunrendszered, nem eszel semmi értelmeset annak sincs semmi értelme szerintem. Ugyanis a vírus a gyenge szervezet könnyen megtámadja, és ha nem tudja legyőzni az ember, akár az életébe is kerülhet.
Én is diétázom. Sokmindent kitettem az étrendemből. És jobb lett. Mellette egy kis sport és hidd el ezerszer jobb az ha így fogysz, mint hogy "gyorsan". Sok ismerősöm "fogyózott" így.. Pikkpakk vissza jött a felesleg. Ez az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!