Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás sikersztorik?

Fogyás sikersztorik?

Figyelt kérdés

Ki hogy fogyott le és hány kilót?

Nekem 30 kilót kéne leadnom és 4 hétig kitartottam, viszont elszállt a motivációm, az előbb belekezdtem az edzésbe, viszont 5 percig tartott, úgy éreztem képtelen vagyok rá. Nem tudom mit csináljak, tudom, hogy az egészségem miatt nem szabad feladnom, de egyszerűen tényleg úgy érzem nem megy.

19/l

2020. márc. 13. 19:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

16 és fél hónap, -50 kg

170 kg--->119,6 kg

( a többi még folyamatban, 65 kg a cél)

Lowcarb életmód ( LCHF vagyis alacsony szénhidràttartalmú és magas zsírtartalmú étrend).

Mivel beteg vagyok, szénhidràt intoleranciàm van, és mert egyébként is szeretem a zsíros kajàkat, nekem tökéletes ez az étrend. 😊

2020. júl. 12. 18:15
 12/24 anonim válasza:
100%
Én amikor elkezdtem komolyan csinálni akkor fél év alatt 90-ről lementem 69-re, de a 188 centimhez ez már nagyon kevés volt és már kórosan soványnak néztek. Aztán elkezdtem edzeni súlyokkal és felmentem 84-re újra ami olyan zsírosan izmos alkatot adott de nem voltam elégedett annyira azzal sem. Jött ez a karantén időszak így mindennap 2-3 órát tudok edzeni és jobban tudok enni is így most lementem 78 kilóra, úgy gondolom ez életem eddigi legjobb formája az eddigiekhez képest. Amúgy a titok a sok edzés, sok víz, sok fehérje, pékáruk és édességek elhagyása és persze elalvás előtt 4-5 órával már nem enni.
2020. júl. 12. 22:06
 13/24 A kérdező kommentje:
Update: 10kg lement
2020. aug. 31. 02:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy, abba ne hagyd :)
2020. aug. 31. 02:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szuper vagy, csak így tovább. Fel ne add!!! Én -58kgnál tartok. 11. voltam.
2020. aug. 31. 02:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én -8kilónál tartok. Június 12-én kezdtem el. Összesen 28kiló plusztól szeretnék megszabadulni. Maradt még 21 kiló. De nagyon motivált vagyok, készítettem képet az első napon, meg tegnap is és nagyon szembetűnő a változás! :D Hát még ha lemegy a maradék. Az első egy hónap nekem sem volt egyszerű, de kitartottam. Igazából, az motivált, hogy mindegy mennyit is fogyok, de ennyit meg kell tennem az egészségemért. Így folytattam, és most már a mindennapjaim része az egészséges étkezés és rengeteg mozgás. Ne add fel, csak csináld. Élvezd, hogy teszel a testedért! Nagyon jó érzés lesz majd ha elérted a célt! Én szurkolok neked! :) 21/L
2020. aug. 31. 12:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok ! -7kilónál tartok! :)
2020. aug. 31. 12:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én még amikor kiírtad akkor olvastam a kérdésed de nem írtam, mert kb március végén kezdtem. 90 kiló fölött voltam, pontosan már nemtudom mennyi, mert nem jegyeztem fel... de pár éve voltam 95 is. Most kb 5 hónap után 77 vagyok, az előbb mértem magam. Nem szoktam sűrűn, úgy gondoltam el hogy havonta egyszer, szóval most szeptembert kihagyom majd október elsején :D amúgy a cél 72 körül lenne, a 178 centihez. Én az elején úgy csináltam, hogy kb minden maradt a régiben, csak mértékkel. Mellette bicikliztem heti 3x nagyobb távokon. Mostanában már ritkábban tekerek, az étrendemet viszont próbálom a növények köré helyezni. A húsból könnyű sokat megenni, észre sem vetted és befaltad a napi kalóriadag felét. A növényekből pedig simán jóllakok, kb annyit eszek amennyi belémfér, és ilyenkor a szezonban még olcsók is. Ennyi lenne az én sztorim :D

25/F

2020. aug. 31. 15:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
21 kiló fogyás, 96-ról 75-re. A karantént és a nyarat arra tettem fel, hogy életmódot váltok, szerintem jól sikerült, suli alatt is igyekszem majd tartani magam ehhez. Nagyon megérte belevágni, sokkal könnyedebbnek érzem magam és jobb lett a közérzetem is. Még további 10 kiló leadása a célom. 175cm/16l sok sikert! :)
2020. aug. 31. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

176 cm, 100-ról indultam, eddig -32 kiló március óta. Még hátra van úgy 5-8 kg.

25N

Gratulálok az eddigiekhez, és kitartást a továbbiakhoz!

2020. aug. 31. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!