Mit mondjak munkahelyen?
Már nem fogyizok, régebben fogyókúráztan, most egy diétát követek. ( 3 éve. A fogyim kb 4-5 éve volt)
A lényeg: nem szeretek munkahelyen enni.
Egyrészt ennek az az oka, hogy csak saját magam által készitett ételt vagyok hajlandó megenni - éttermekben is dolgoztam már, ahol ugye a cég biztositott volna ebédet - de én nem kértem. Furin néztek rám. ( nem gyorsetterem, hogy egeszségtelen lenne, hanem rendes etterem. )
A másik: nem szivesen eszem munkaidő alatt.. érzekeny a gyomrom, gyakran a szenhidrat + hus leterheli a gyomrom ( pl krumpli + hús ) utana kaveznom kell, vagy elalszpm, de a kavet utalom... szal na, egy valag nyűg a kajalas meloban.
Egyik heten 3, masik heten 4 napot megyek.
Ha szabadnapom van, akkoe konnyu, mert tom, hogy ebed utan le tudok dőlni, ha faradt leszek.
De melóban nem szívesen kajálok..
Reggelizni reggelizem , keső este vacsizom, de ebédet nem szivesen eszek.
3 éve én ezt már megszoktam, sokak szerint egeszsegtelen, de nekem nem megy..
Most új munkahelyem lesz, de nem akarom, hogy kinezzenek.
Ugyanúgy étterem, - diszpécser, vendégfogado, ültető leszek - de megint ugyanez a gond jönne elő sztem, hogy miért nem kajálok....
Holnap kezdek.
Ti mit mondanátok a helyemben?
Mit mondjak?
Nem akarom hogy megint kinézzenek..
Éveken át beszeltek a hátam mogott, hogy anorexiás, meg minden pesig tokre atlagos testalkatom van - 58 kg - es rendesen eszem, csak munkahelyen nem megy...
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!