Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás por vagy fehérje...

Diétás por vagy fehérje por+vitamin?

Figyelt kérdés

Ahogy nézegettem, a sima fehérje porok sem (sokkal) olcsóbbak, mint a diétás étkezéshelyettesítő por, ráadásul abban benne van minden ahhoz, hogy semmilyen hiányod ne legyen.

Szóval ki melyiket ajánlja?

(Nem kérek kioktatást, hogy ezzel úgysem fogyok le stb, mert nem csak ez a tervem, de az most nem tartozik ehhez a kérdéshez.)

Köszönöm.

2020. márc. 11. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Normális étkezést ajánlom. A fehérje por és a vitamin akkor kell, ha durván edzel fogyókúra mellett, de erről nem írtál, úgyhogy úgy veszem, hogy nem sportolsz.
2020. márc. 11. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Hjaj ....
2020. márc. 12. 02:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Én fehérje port vettem,mert makrókat számolok a fogyáshoz(meg persze sportolok és kevesebb kalóriát viszek be) és nekem kell egy kis kiegészítés,mert nagyon nehéz bevinni az elegendő fehérjét.

Amúgy 2,5g/testsúly fehérje, 1,5 szénhidrát, a zsír meg amennyi kijön ezek mellé. +felváltva súlyzós és aerob edzés(lassú kocogás sokáig).

Nekem ez bevált zsírból fogyásra

2020. márc. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!