Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok jó aerob videókat...

Ajánlanátok jó aerob videókat ami has és deréktájt mozgat meg leginkább, és nektek bevált? Linket is kérnék, ha lehet.

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Legjobb:

[link]

Ez is jó, bár kevésbé érdekes:

[link]

2010. júl. 24. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Norbit és Rékát hanyagold, ezerszer jobb külfüldi videók vannak. Nem gond ha nem tudsz angolul, mert akkor is látod mit kell csinálni...

Itt rengeteg van: *****

Van egy olyan sorozat, hogy Biggest Loser. Ez inkább kezdőknek van, de nagyon jó. Van belőle 50 perces kemény edzés is, ami már haladóknak való.

Ezek is nagyon jók, ha már jobb erőben vagy: Slim in 6, Power 90, Chalean, Insanity

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. júl. 24. 20:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindkettőtöknek:D Az angollal nincs gond úgyhogy nyugodtan lehet külföldit is:p norbit meg rékát én is inkább hanyagolom:p
2010. júl. 24. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm mindkettő válaszolónak a linkeket! Rengeteg jó videó és dvd van fent, van miből válogatni:D

Hálás vagyok:) Köszi:D

2010. júl. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!