Sokat ettem ma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Reggeli:
9 dkg füstölt kolozsvári szalonna(húsos)
7 dkg (2 szelet) kukoricás kenyér
1 db paprika
1 bögre tejeskávé(3,6%-os tejből,ízesítés nélkül)
1 db őszibarack
Ebéd:
1 db pulykamell panírban,sajjtal töltve
2 szem paradicsom,és 1 db paprika
Uzsonna:
1 pohár joghurt
1 szelet rozsos kenyér,2 szelet csirkemell sonkával,paprikával
1 db őszibarack
Vacsora:
ugyanaz mint ebédre,csak 1 szem paradicsomot ettem a pulykahusihoz.
Szerintem sokat ettem ma:SMozogni nem tudok ilyen nagy melegben,majd holnap megyek futni.
Sajnos nem tudom megállni hogy ne egyek,de így is próbálok egészségesen étkezni,csokit,chipset már ezer éve nem ettem.
16/L
sztem nem volt sok
gondolom nem mindennap a reggelit szalonnával kezde szal belefér nyugodtan
Nem,dehogyis,csak ma ettem szalonnát,de egyébként nem is akartam azt enni,csak aztán rábeszéltek.
Sajnos ma nem tudok mozogni,max tornázom egy kicsit,ezért van nagyon bűntudatom:(
10 kg-ot akartam volna fogyni őszre,de már nem hiszem hogy összejön.
Nem volt ez olyan rossz. A szalonna tényleg nem a legjobb választás, de ha ritkán fordul elő, akkor ne fájjon a fejed miatta. :) Az uzsiból viszont a kenyeret kihagynám. Én nem ennék délután kenyérfélét. Vacsira meg nyugodtan ehettél volna akár 5 szem paradicsomot is, hidd el nem fog megártani, egészséges és nem hízlal. :)
Idézlek: "Sajnos nem tudom megállni, hogy ne egyek." --> nem is kell megállni, enni kell!!! A koplalás nem vezetne semmi jóra. A tornát meg majd holnap bepótolod.
Sok sikert a továbbiakban! :)
ezt végigolvasni is sok volt.hagyd el a panírt, a zsíros szalonnát, meg a zsíros tejet...
állandóan tele hassal nem is lehet mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!