Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma? (Kérdésed túl...

Sokat ettem ma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Reggeli:

9 dkg füstölt kolozsvári szalonna(húsos)

7 dkg (2 szelet) kukoricás kenyér

1 db paprika

1 bögre tejeskávé(3,6%-os tejből,ízesítés nélkül)

1 db őszibarack

Ebéd:

1 db pulykamell panírban,sajjtal töltve

2 szem paradicsom,és 1 db paprika

Uzsonna:

1 pohár joghurt

1 szelet rozsos kenyér,2 szelet csirkemell sonkával,paprikával

1 db őszibarack

Vacsora:

ugyanaz mint ebédre,csak 1 szem paradicsomot ettem a pulykahusihoz.

Szerintem sokat ettem ma:SMozogni nem tudok ilyen nagy melegben,majd holnap megyek futni.

Sajnos nem tudom megállni hogy ne egyek,de így is próbálok egészségesen étkezni,csokit,chipset már ezer éve nem ettem.

16/L

2010. júl. 23. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:

sztem nem volt sok

gondolom nem mindennap a reggelit szalonnával kezde szal belefér nyugodtan

2010. júl. 23. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem,dehogyis,csak ma ettem szalonnát,de egyébként nem is akartam azt enni,csak aztán rábeszéltek.

Sajnos ma nem tudok mozogni,max tornázom egy kicsit,ezért van nagyon bűntudatom:(

10 kg-ot akartam volna fogyni őszre,de már nem hiszem hogy összejön.

2010. júl. 23. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem volt ez olyan rossz. A szalonna tényleg nem a legjobb választás, de ha ritkán fordul elő, akkor ne fájjon a fejed miatta. :) Az uzsiból viszont a kenyeret kihagynám. Én nem ennék délután kenyérfélét. Vacsira meg nyugodtan ehettél volna akár 5 szem paradicsomot is, hidd el nem fog megártani, egészséges és nem hízlal. :)

Idézlek: "Sajnos nem tudom megállni, hogy ne egyek." --> nem is kell megállni, enni kell!!! A koplalás nem vezetne semmi jóra. A tornát meg majd holnap bepótolod.

Sok sikert a továbbiakban! :)

2010. júl. 23. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt végigolvasni is sok volt.hagyd el a panírt, a zsíros szalonnát, meg a zsíros tejet...

állandóan tele hassal nem is lehet mozogni.

2010. júl. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!