Ilyenkor már mit lehet enni?
Figyelt kérdés
Pl. ilyentájt elég éhes szoktam lenni. (lásd, most is)
És nem tudom, milyen kajákat lehet ilyen későn enni, amivel nem követek el "bűnt".
Azon gondolkodtam, hogy iszom egy pohár tejet, de csak félzsíros (2,8%-os) van itthon. Azt nem kéne?
Köszi.
2010. júl. 22. 23:48
2/4 anonim válasza:
nyugodtan igyál tejet én is 2,8-asat ittam fogyizás alatt este,reggel sokat mégis fogytam,azonkivűl sajt,joghurt gyümölcsök
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan egyél amit akarsz, csak küldj le egy hashajtót is mellé. Probléma megoldva :D
4/4 anonim válasza:
A hashajtó nem ér semmit, drága utolsó. A végbélben fejti ki ugyanis a hatását, de mire a kaja odaér, már minden tápanyag felszívódott belőle. Leghamarabb a szénhidrát szívódik fel. Max. a lelkiismereted lesz jobb a hashajtótól, mert úgy gondolod, akkor nem marad rajtad a kaja amit megeszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!