Ez anorexia? Fiuk férfiak véleménye érdekel.
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 15:11
11/20 A kérdező kommentje:
A kérdést az ihlette ,h a barátnőim folyton csesztetnek ,h hizzak, mert ez már csúnya .anorexia .Pasik 99 % a telt nők tetszenek.Mondtam oke akkor dobjuk ki a kérdést.
2020. jan. 31. 18:15
12/20 anonim válasza:
Ne aggódj, csak irigykednek a barátnőid.
Szép lány vagy!
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. jan. 31. 19:30
14/20 anonim válasza:
Nen anorexia!
Pont jó alakod van :)
15/20 anonim válasza:
fejezzetek mar be ezt az “anorexia” kifejezest
Akkor ugy tedd fel a kerdest hogy nem e vagy nagyon vekony vagy korosan sovany stb de az anorexia egy betegseg es fejbe dol el. Kepzeld , 110 kilos ember is lehet anorexias. De amirol te beszelsz az nem anorexia.
16/20 anonim válasza:
Az anorexia még mindig egy mentális betegség és NEM testalkat.
Mond, undorítóan kövérnek láttod magad ezzel a testalkattal és 35 kg szerettnél lenni? Mert igen, akkor anorexiás vagy.
Én 50 kg vagyok és magas. Mégsem vagyok anorexiás mert tisztában vagyok a testemmel és tudom, hogy rámférne min. 10 kg.
17/20 A kérdező kommentje:
Ők mondják rám ezt a jelzőt 🤣🤣
2020. febr. 1. 17:55
18/20 anonim válasza:
f.szsagot beszelnek:D vilagositsd fel oket bar ebbol a sok tudatlan emberbol sosem fogy el...
19/20 A kérdező kommentje:
Ők 70 kg felett vannak.Erdekes mert a vékony nők nem csesztetik a teltebbeket ,h fogyjanak.Forditva meg folyton etetnének meg ram fogjak ,h beteg vagyok.
2020. febr. 1. 18:56
20/20 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem, hogy milyen módon érted el ezt a súlyt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!