Milyen fogyókúrát ajánlanátok? F/17/175cm/75kg
Az elkövetkező egy hónapban szeretnék minél többet leadni.
Összesen olyan 10 kgot szeretnék.
F/17/175cm/75kg.
Milyen fogyókúrát ajánlanátok?
Én a szénhidrátmentes(atkins)-en gondolkozom.
(Legyetek szívesek olyan válaszokat adni csak ami a kérdésemre válasz, olyat ne, hogy ne fogyókúrázz stb.)
Köszönöm előre is :))
ha még nem halottál a bmi kalkulátorról, akkor most fogsz, kiszámoltam neked és íme az iszonyú válasz:
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
A legtöbb férfinek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!
Szedd össze magad, sportolj, fiatal vagy, biztos vannak barátaid, élj egy kicsit, vigyázz hogy ne engedd el magad, és legfőképp értékeld amid van...
Érdekes nekem nem ez jött ki :)
Mondjuk lényegtelen is, mivel az a lényeg, hogy én, hogy érezném/érzem jól magam és nem a matematika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!