Mit ehetek ha fogyni szeretnék? Ti mivel, hogyan fogytatok, hány kgtól szabadultatok meg?
Teljesen kezdő fogyis vagyok sose izgatott ez,de most pár kiló felcsúszott.
Nézegettem diétákat stb. De nem jutok dűlőre.
Tudna valaki ajánlani valamit? Mit sportoljak mellé hogy csináljam?
Nem hasazást írtak, evezést...
(z evezés során számos nagy izomcsoportot meg tudsz mozgatni, mint a lábak, hát, karok. De a has és a vállak is kapnak terhelést bőven. A szív és tüdő is rengeteg munkát kap, így a rendszeres használattal javul az állóképesség és persze nagyszerű segítség a diéta mellé, ha fogyni akarsz.)
Bármilyen kardió mozgás jó...
Nem az evezésre írtam a hasazást. Hanem arra hogy akárhány helyen olvasok mindenhol más írnak. Pl egyél almát,de itt már azt írjátok h nem jó, mert kiderült inkább egyem a zsíros kenyeret. Evezőgépre direkt nem tértem ki, mert pénzem nincs gépre kondi terem meg nincs közel
De én feladom nem értek semmit
Könnyebb feladni...
Lábad van, menj el kocogni.
Sokféle diéta van, én számolom a kalóriát és a szénhidrátot.
Senki sem írta, hogy nem jó az alma, s azt sem, hogy egyél zsíros kenyeret, egyszerűen lett húzva egy párhuzam körülbelül, erre a kijelentésedre:
"... akkor ahhoz képest most 1-2 alma nem gáz.
Nehogy már az alma jobban hízlaljon,mint a zsíros kenyér."
Az itt lévő kérdezősködést adom fel :)
Inkább fizetek egy személyi edzőt jobban járok vele, nem is tudom mit gondoltam 🤷🤦
Figyelj, kb. minden ételbe bele lehet kötni valamilyen szempontból. De ha az egész napi kalóriabeviteled és a makróid (fehérje, zsír, szénhidrát) megfelelőek, nagyon sokféle étel belefér. Mindhárom makrotápanyag fontos, a mennyiségük, arányuk nem mindegy. Azt neked kell kitapasztalnod, mi működik nálad. A saját étrendedből indulj ki, ne mások diétáját kövesd.
Általánosan az az ajánlott, hogy egyél sok zöldséget, elég (ne túl sok, ne túl kevés) fehérjét. Nem kell túl szigorúnak lenni magadhoz, napi egy alma vagy más gyümölcs a legtöbb embernek belefér (nekem még egy banán is, mivel összességében elég kevés szénhidrátot fogyasztok). Ami nem igazán fér bele a mindennapokba, az a cukros üdítők, üres kalóriák, túl sok finomlisztből készült étel.
A koplalás (1200 kcal alatt) nem javasolt, mert nem tartható hosszú távon, egészségtelen és belassul az anyagcseréd.
Menj fel a kalóriabázisra és kezdd el, aztán majd látod, lesz-e pár hét alatt eredmény. Ha nem, akkor lehet tovább csiszolgatni az étrended, és konkrét kérdéseket feltenni itt. Mozgásból meg bármi jó kezdésnek, csak csináld rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!