604 kalória sok egy napra?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 18:52
1/13 A kérdező kommentje:
Átlag napon 4-500 kcal szokott lenni. Ha most egy napig 100-zal több, hízhatok? Most indult be a fogyásom 2 hónapnyi stagnálás után :S
2010. júl. 21. 18:53
2/13 A kérdező kommentje:
Ja, és ma 75 percet mozogtam is.
2010. júl. 21. 18:54
3/13 anonim válasza:
Borzalmasan sok,minden fogyókúrázó napi 200-300kcal-al fogy,te ezt nem tudtad mellé minimum, 1500kcal-t el kell égetned,és,ha ezket megcsinálod akkor is csak 1-2 év alatt tudsz 5 kilót fogyni...
Na viccen kivül,rohadt kevés...Lehet,hogy azért nem fogytál,mert nagyon keveset eszel,próbáld meg az életmódváltás 5x egyél,rendes kajákat..néha becsúszhat egy kis édesség is:)és egy óra sport:)
4/13 anonim válasza:
Én már 400 kalóriát is k soknaérzek :( De van, hogy becsúszik 7-800 is :S Olyankor nagyon rosszul érzem magam :S
6/13 anonim válasza:
604 + 2000 sok lenne, de így simán 604 nagyon kevés. Mért kell koplalni? Semmit se érsz el vele, hacsak nem az a célod, hogy kinyírd magad...
7/13 anonim válasza:
604 nem sok. 605 már nagyon sok lenne. Már bocs, tudom,hogy bunkó válasz, de nap mint nap olvasni itt ehhez hasonlókat!És rá válaszolók között meg azt, hogy min. 1200 kalória kell a szervezetnek! Ha meg sportolsz, még több. Ennyi kalória bevitellel persze,hogy nem fogysz, mert vészüzemmódba áll szervezet.
8/13 anonim válasza:
Éhen halni sok, életben maradni meg kevés!
9/13 anonim válasza:
jóérzés nektek tenni a hülyét, sajnáltatni magatokat és pukkasztani a népet? debil társaság -.-
10/13 anonim válasza:
én is úgy vagyok vele h 400-500kcalt eszek 1 nap:S ma pl 800at . nagyon rosszul érzem magam. de kelenek ilyen napok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!