Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na iylenkor mit csináljak?

Na iylenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen így nem lehet fogyúzni,de még egészségesen étkezni sem. Nme tuomd,hogy mit egyek:ezek vannak itthon: paprika,paradicsom abból is 2 szem-.- egy nagy kis darab uborka,szalámi,zsemle,párizsi.ó,joghurt...és még holnapra is kell hagyni ráadásul 5.en avygunka családban,nem mondhatom anyémnak,h vegyenek már gyümölcsöt mindennap,mert nincs rá pénz..mit csináljak?
2010. júl. 21. 16:06
 1/6 anonim válasza:

A kenyér kivételével mindent megehetsz, egyik sem hízlal. Akár az összeset megeheted (mondjuk szalámit meg párizsit mértékkel) egyszerre.

De az igaz: pénz nélkül nem lehet fogyni, hacsak nincs kerted.

2010. júl. 21. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
kerüld a fehér kenyeret ,pékárukat,édességeket cukros ételeket és sportolj. nem kell sok pénz a figyáshoz, pláne ha sokat mozogsz. én anno úgy fogytam le , hogy ettem mindent csak kicsit kevesebbet és elkezdtem sokat mozogni.
2010. júl. 21. 16:15
 3/6 anonim válasza:

1. Sportolj

2. Este 5-6 után max joghurtot vagy gyümit/zöldséget egyél.

3. Rendszeresen egyél, és ne sokat.

Nem kell ahhoz sok pénz, hogy valaki fogyózni tudjon. Sőt...

2010. júl. 21. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

A 16.25-ös mikor járt utoljára piacon vagy boltban?

A koplaláshoz tényleg nem kell pénz. Ez egészséges táplálkozáshoz viszont rengeteg kell.

2010. júl. 21. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
tényleg rengeteg pénz kell hozzá:S de megoldom:)mindenből keveset:)
2010. júl. 21. 17:02
 6/6 anonim válasza:

16.25-ös vagyok. 2-3 naponta járok piacra bevásárolni okoska. Sajnos tényleg nagyon drágák a gyümölcsök és a zöldségek. Viszont szerencsére kérdezőéknél van otthon zöldség, így azt tud enni.

Kicsit túl van misztifikálva ez a dolog, nem kell méreg drága biokajákat venni ahhoz, hogy általánosságban valaki normálisan étkezzen. Kérdezőnek próbáltam segíteni, hogy adott feltételekből kihozhasson valami jót.

2010. júl. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!