Tudtok ilyen diétákat?
Figyelt kérdés
Amit lehetetlen vegig csinalni és hülyeség, pl popcorn, leves, vatta stb diéta. Esetleg próbáltad is? Mi a tapasztalatod?2020. jan. 9. 14:10
1/5 anonim válasza:
Csokoládé diéta.
Bor diéta (egész nap csak 2 üveg bort iszol, és nem eszel)
Mindkettőtől lehet fogyni.
2/5 A kérdező kommentje:
Na, ilyet nem hallottam
2020. jan. 9. 18:49
3/5 anonim válasza:
Csak gyümölcs és (bolti) gyümölcslé egész nap. Na ettől lett olyan jó kis hasmenésem, hogy ihaj, estére már teljesen kikészültem... (régen volt)
A leveses nem tűnik olyan rossznak, persze attól függ, milyen leves és mi van benne. Egy ismerősöm rengeteget fogyott így, nem győztünk csodálkozni. És nem lett semmi baja.
4/5 anonim válasza:
Na meg a 6 szelet zsíros kenyér/nap, ld. fentebb. Ennél idiótább diétaötlet nem sok van szerintem :)
5/5 cseppszi válasza:
Jó de milyen diéta?
Külön diéta van a cukorbetegeknek, a tej- a lisztérzékenyeknek, a máj- és epebetegeknek. Külön a hosszú fekvőbetegeknek, aztán a betegségből felgyógyuló lábadozóknak és a fogyókúrázóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!