Virusfertőzés esetén normális étvágytalanság és fogyás?
Figyelt kérdés
67 kg voltam, most 63,8 kg-t mutat a mérleg. 10. napja vagyok beteg, már jobban érzem magam. Ez idő alatt kicsit kevesebbet ettem, de azért nem drasztikusan. Étvágyam nincs, de eszem, mert tudom, hogy ilyenkor nem lehet éhezni. Mennyire normális ennyi súlyvesztés? Aggódnom kellene, hogy valami más is lehet a háttérben?
24/L, himlős voltam.
2019. dec. 4. 09:46
2/3 anonim válasza:
azert csokkent ennyit a sulyod mert kiurult a gyomrod. ZSIRBAN keptelenseg ilyen sokat fogyni ilyen rovid ido alatt. Ha eszel vissza all a sulyod is mivel a gyomrod nem lesz total ures
3/3 anonim válasza:
Igen, abszolúte normális. Minden nagyobb betegség után normális, hogy megviselt a szervezet kissé; elhasználta a tartalékait és az emberke lelkileg is kissé meg van rogyva. Mint a csatából hazatérő katona. :) "Megfogyva bár, de törve nem ..."
Nyugi és gyógyulj meg teljesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!