Miért van csalónap után hasmenésem?
Vagy nem is kell
csalónap, egy hétvégi, nagymamánál ebédelés után is, ha többet ettem mint szoktam másnap hasmenésem van. Pedig nem eszek ilyenkor sem össze-vissza, csak pl:
+ 1-2 szelet süti.
(És egyébként bocsi a kérdésért, ha gusztustalan volt)
23/N, 162 cm/60 kg, 67 kg-ról indultam
Én arra tippelnék, hogy valamire érzékeny vagy, amit egyébként a diéta során kerülsz. Én is így járok néha, de tudom az okát: laktóz intoleráns vagyok, és csalónapon néha eszek melegszendvicset. Hiába a laktáz, néha meghajt...
A másik gondolatom az, hogy lehet pszichés is. Mivel úgy gondolod, hogy rosszat teszel, felstresszeled magad, és ettől megy a hasad. Ha nem vagy érzékeny semmire, akkor igyál ilyenkor nyugtató teát, elég sokfajta keveréket lehet találni boltokban, némelyik kifejezetten finom. Illetve tudatosítsd magadban, hogy nem a világvége, hogy néha picit többet eszel. Egész hetes szigorú diéta után ez jutalom, és nem eszel annyi pluszt, hogy tönkretedd az addigi munkádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!