Szeretnék fogyni jövőhétre 2 kg-ot. Mit egyek ahhoz, hogy sikerüljön?
háát
ha tudod a választ akkor nekem is ird meg
Én egyszer úgy fogytam le kb. 3 kilót egy hét alatt, hogy reggel és este csak gyümölcsöt ettem, csak ebédre volt valami tartalmasabb, de akkor is inkább leves. Ne egyél kenyeret, ha éhes lennél, kapj be pl. 1-2 Korpovit kekszet (1 db csak 19 kalória). Vigyázz, hogy utána ne kezdj el falni, mert visszajöhetnek a kilók! Ez azonban csak tűzoltásnak jó, ha tartósabb eredményt akarsz, akkor sok mozgás (pl. úszás, bicajozás, gyaloglás), és este 6 után ne egyél már semmit. :) Sok sikert hozzá!
(Persze nem mindenkinek működik ugyanúgy az anyagcseréje, ezért ez csak egy javaslat, nálam legalábbis működött.)
igaza van az előttem szólónak,a folyadékfogy.-tól és az almától távozik a szervezetedből a fölösleges víz,így tuti lesz az a 2kg!!!
igaz,nem zsírból fogysz így,de most nem ez a fő szempont!:D
Nem az a fő kérdés, hogy mit egyél, hanem az, hogy mit tegyél. ;-)
Naponta fél óra laza futás ebben a jó időben, és meglesz jövő péntekre az a 2 kiló. Ráadásul egészségesebb is, mint a tápanyagmegvonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!