Ez a vacsi mennyi kcal?
Figyelt kérdés
Kb fel hagyma ujjnyi olajon piritva (merges is lettem, mert nem akartam olajat hasznalni, de anyum tett bele..), akkor egy paprika es paradicsom felvagva, csirkemaj, vizzel felontve es parolva. Az olajjal kicsit elvan cseszve... nem erti meg... en ehetem a zoldsegeket ha olajjal ott varial orokke s hogy annyi kell s blabla... Bocsi nincs ekezetem.2010. júl. 16. 16:12
2/6 anonim válasza:
egy pici olajba senki sem fog belehalni. az, h ne egyél olajos dolgokat, arra vonatkozik h ne olajban süsd ki a húst, meg ne egyél hasábburgonyát pl. de vannak ételek, amibe értelemszerűen kell az olaj, nem ezen fog múlni a fogyókúrád, nyugi :)
3/6 A kérdező kommentje:
Hat jo ezzel tisztaban vagyok, csak akkor van ertelme az egesznek? Marmint zoldseg ide, zoldseg oda.. sakko olaj.. Na mind1 tenyleg nem halok bele, csak probalom kerulni.:)
2010. júl. 16. 16:50
4/6 anonim válasza:
Zsír, olaj az KELL a szervezetnek, különben a fogyás helyett majd hízni fogsz.
29/L Személyi edző.
5/6 anonim válasza:
valóban egy bizonyos mértékű zsiradékra szüksége van a szervezetednek hogy pl a vitaminokat fel tudja használni! abba a kevésbe nem halsz bele, sőt, kell! csak pl tényleg na olajban tocsogó sültkrumplit egyél, ezért mondják a kevés olajat.
6/6 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
egy evőkanál étolaj kb. 100 Kcal, így kalkulálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!