Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet viszonylag...

Hogyan lehet viszonylag gyorsan fogyni combról, formálni a feneket?

Figyelt kérdés
Futás vagy lépcsőzés jó módszer? Vagy esetleg valaki tud ajánlani valami jobb módszert (ha van).

2019. szept. 30. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sosem fogjátok bírni megérteni igaz, hogy nincs irányított fogyás?! Egyszerűen nem így működik a test.

Kitartó munka és étrend viszont van. Ha érdekel így is, akkor leírom.

2019. szept. 30. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyors fogyást a helyedben kerülném, mert 90% hogy izomból fog történni a súlyveszteség (paradox módon a szervezet számára sokkal kevésbé fontos az izom, mint a zsír).

Egyébként aerob edzés lesz a megoldás.

2019. okt. 1. 03:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a futás vált be. Két hónapja kezdtem, heti 3x2 km. Csak 4 kilót fogytam de a lábam és a derekam is atformaloldott, izmosabb lett.
2019. okt. 1. 04:58
 4/6 anonim válasza:
0%
Levágod a lábad?
2019. okt. 1. 04:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy is gondoltam hogy egyik hétről a másikra. Természetesen edzéssel,kitartó munkával gondoltam. A lábam levágására már én is gondoltam,viszont inkább elvetettem az ötletet,mert tök nehéz lenne buszozni és sajnos nincs kocsi :( v
2019. okt. 1. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam*
2019. okt. 1. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!