Ezekkel a méretekkel milyen alkatú avgyok szerintetek (főleg fiúk)?
Figyelt kérdés
169cm (még 6évis növésben)
Sajnos nem tudom, hogy hány kilogramm, mert elromlott a mérleg elvileg (tegnap 61kg voltam, ma meg 68-at mutatott szóval lehetetlen)
BMI 1 hete: 22,1 (akkor még működött a mérleg, ezt biztosra tudom)
Mell: 84
Derèk: 71
Csípő: 86
2019. szept. 27. 15:20
11/16 anonim válasza:
#10! Normális vagy? 50-55 kg borzalmasan kevés 169 cm-hez, ráadásul még növésben van.
Kérdező, tökéletes vagy.
12/16 anonim válasza:
A modell alkat 170/50
Ehhez viszonyíts
13/16 anonim válasza:
kedves előző válaszoló...
egy szóval nem írta hogy modell szeretne lenni.
De látom nem értesz túl sokat a modell világhoz. Engedd meg hogy eláruljak valamit.. SENKIT nem érdekel a mode szakmában a súlyod. Felőlük lehetsz 90 kg is, ha jók a méreteid, de lehetsz 50 kg is 170 cmhez,ha nem jók a centik.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket!
Még várom a válaszokat!
2019. okt. 19. 18:36
15/16 anonim válasza:
Aha szóval közepes a melled,vastag a derekad(vagy inkább hájas) és keskeny a csípőd. Szerintem formátlan vagy. És a 22-es bmi meg elég sok. Nekem 18-as és nem vagyok sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!