Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Találtam egy fogyókúra recepte...

Találtam egy fogyókúra receptet. Vajon jó?

Figyelt kérdés

Szódabikarbóna, almaecet, citrom és langyos víz.

Ezt összekutyulva meginni.

Nem lesz a gyomromnak baja a szódabikarbónától.?

2019. aug. 26. 04:55
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Gratulálok.
2019. aug. 26. 05:32
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

A sav meg a szódabikarbóna a kevergetésnél közömbösíti egymás hatásait. Szerencsére. Ha elnézed az arányt lesz egy kellemes gyomorfekélyed, esetleg vérezgetni is fog, ebbe tudomásom szerint eddig mindenki belefogyott.

Fene se tudja miért én inkább más módszert választanék.

2019. aug. 26. 07:00
 3/4 anonim válasza:
100%

A szódabikarbónáról nem tudok, de az almaecet + citrom + langyos víz kombót már sok helyen olvastam, és én is gyakran iszom étkezés előtt.

[link]

2019. aug. 26. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

NEM LÉTEZIK semmiféle hatásos fogyókúra. Egészségkárosítónak jó az ötleted, recepted. Gratulálok!

Rendszeres testmozgás és könnyű vegyes táplálkozás a megoldás. Olyan működik csak, amit egy életen át tudsz tartani, szívesen teszed, és semmi olyan érzés nincs benned, hogy megvonsz valamit magadtól.

A lúg és sav közömbösíti egymást. Sok értelme van.

2019. aug. 26. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!