Miért nem hat a mályvatea?
Figyelt kérdés
Régebben is ittam néha mikor tisztítókúrát csináltam és csak jót tudok róla mondani de most is elkezdtem egy kúrát a szokásos,jól bevált mályvateával de nem hat!ugyanaz a fajta és ugyanott vettem ahol eddig.Most akkor miért nem hat?2010. júl. 13. 17:34
1/3 anonim válasza:
Hozzászokott a szervezeted.Nekem is ez volt,mikor gyakran ittam a gyógyteákat meg szedtem a hashajtót.De szimplán az is lehet, hogy nem eszel sokat,így mit tisztítson ki? Általában elég fél évente tisztítókúrát csinálni,de megkockáztatom,hogy gyakran nincs rá szükség,mert a szervezet méregtelenít.
2/3 A kérdező kommentje:
Elég sokat eszem,gyakran nem épp egészséges dolgokat ezen szeretnék most változtatni de nem hinném hogy hozzászokott a szervezetem mert én nem iszom gyakran bár ki tudja...nem tudom mi lehet a baj
2010. júl. 13. 17:44
3/3 anonim válasza:
Egészséges, rostban és telítetlen zsírsavakban gazdag étrend mellett semmi szükség a tisztítókúrákra, mivel a jó zsírok és a rostok kipucolják az embert amennyire kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!