Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 6 edzés (hétfő - szerda-...

Heti 6 edzés (hétfő - szerda- szombat súlyos / csutortok pihi - kedd-péntek-vasárnap aerob) megfelelő szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 kgtol szeretnek megszabadulni! 32/161/89kg/lány vagyok!

Napi 40-60gr cht viszek be, fehérjere odafigyelnek... nyilvan ez nem tartható évekig, de amig az elso 10-15 kg lemegy szerintetek működhet? Utana beállnek a heti 3-4 edzésre es a cht is növelném 80-100ra.

Koszonom a segítséget

2019. aug. 12. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon meg akarod vonni a CH-t magadtól.Elég lenne a cukordiétát tartanod(napi 200g CH),mert nagyon le fogja vinni a cukrod és rosszul leszel.

Mindent lassan,fokozatosan kell elkezdeni és csinálni,nm hirtelen.

A heti 6edzés túlzas,mehet heti 4be mert nagyon sok lesz az egyszerre.

6nál kimerülsz és az energiaraktárad is hamarabb kiürül a vitaminokksl együtt.

2019. aug. 12. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Első körben sok lesz a 6 edzés. Gondolom eddig nem edzettél egyáltalán meg mindent ettél ami jól esett, erre most 50g ch meg heti 6 edzes? En nem tanácsolom.

Kezdjük a kajaval, ne vonj meg mindent hirtelen egyszerre magadtól. Ha eddig mindennap csokit, fagyit, chipset, tésztát, fehér kenyeret meg zsíros húsokat ettél es cukros üdítőket ittál es hirtelen ezeket megvonod magadtól akkor 1-2 hétig szenvedni fogsz majd felalod. Legalábbis 20/19 ember biztos. Ingerült, feszült es türelmetlen leszel. Helyette

fokozatosan állj le az említett kajakkal, ha pl imádod a csokit akkor az első hétben legyen 2 nap amikor csokit eszel de ne egy táblát hanem néhány kockát. A 2. heten mar csak egyszer egyél a következő két hétben szinten egyszer. Ugyanígy a húsokkal, pl. ha a szalonnát szereted ugyanazt a sémàt kovesd amit a csokival leírtam. Vagy ha eddig csak kólát ittál akkor legyen az h most 2 L víz plusz minden masnap 1 pohár kóla az első heten, a másodikon mar csak 2 nap igyál stb.

Es a sportolás is fokozatos legyen. Ha eddig semmit nem sportoltál es most heti 6x akarsz akkor azt nem fogod bírni. Es nem csak fizikailag hanem mentálisan sem, azt fogod mondani jaj ne már, megint 1 ora szenvedés semmi kedvem.

30 kg-t leadni 4-6 hónap. Ha odafigyelsz könnyen befog indulni, az első 15 kg gyorsabban lemegy. Az utolsó 5-10kg mar nehezebb lesz de abszolút megoldható. A lényeg a türelem es a fokozatos hozzászoktatás az új életmódhoz.

2019. aug. 13. 01:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit még kihagytam h nagyon fontos h motiváld magad. Ugyanis a fogyáshoz plane 30kg-hoz akaraterő, mentális erő kell. Ha úgy érzed h legszívesebben megennél egy doboz jégkrémet vagy pizzát akkor keress egy tükröt es kerdezd meg magadtól h tetszik-e amit látsz? Ha nem akkor légy elég erős a valtoztatáshoz, mutasd meg másoknak de legfőképp magadnak h elég erős vagy hozzá. Legyen önuralmát! Akar minden reggel meg lefekvés elott nézd meg magad a tükörben h lásd min akarsz változtatni mi az ami miatt megéri lemondani dolgokról. Ha mégsem megy a fogyás es evési kényszer vagy falási rohamok törnek rad akkor egy szakembert is érdemes felkeresni de ezt csak akkor ha úgy érzed minden megtettél önerőből. Sok sikert es türelem!
2019. aug. 13. 01:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj ennyire levinned a ch-t. A 80-100 g jobban hangzik, sokkal változatosabban tudnál így enni, több fajta étel belefér. A napi kalóriát is figyeld, ne legyen kevesebb, mint a kalkulált BMR-ed. Heti 3 edzéssel kezdd, aztán ha már jobban bírod és szereted csinálni, lehet többször is. Ne terheld túl magad az elején, mert nem fogod bírni és hamar feladod.
2019. aug. 13. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Az első lépés a kaja, addig ne is akarj mozogni, míg az első eredményeket nem érzed a fogyásnál. Ha mégisnagyon akarsz mozogni, akkor első körben séta. Én már fél éve nyomom, de még most is nagyon vigyáznom kell a futással. A múltkor kikaptam két hét pihenőt, pedig csak 18 kmt futottam:) Szóval nem szabad magad leterhelni. Ha jól csinálod, akkor épp elég lesz az első hónapokban, ha az étkezést meg tudod oldani. A szénhidrát csökkentése jó irány, de a keto a legveszélyesebb módszer azok közül, amit eddig láttam, így szeintem ne ezzel kezd. Fél év után már be vagy állva, abba az irányba haladhatsz, amelyikbe akarsz. Ugyanez igaz a futásra is.

Ha nagyon gyorsan akarsz eredményt, akkor esélyes, hogy nagyon gyorasn kimeríted magad és akkor megint jön a jojó, meg a sírás, hogy nem bírod megállnia falásrohamokat:) Az elején azt találd ki melyik az a módszer, amelyikkel fogysz, de az életmódod fenntartható.

2019. aug. 13. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell venni, hogy ez nem egy lóverseny és csak azt a tempót diktáld magadnak, amit kényelmesen tudsz tartani. Pár hónap múlva látni fogod, hogy egyre jobban terhelheted magad és a mostanihoz képest brutális dolgokra leszel képes. Ne szabad sietni. Lassíts le, egyél lassan, egyél finomakat. Én így kezdtem, nekem működött.
2019. aug. 13. 09:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon koszonom a hasznos tanácsokat :)

Megfogadom oket - bár az edzéseket nagyon élvezem - igazabol mindig élveztem az edzéseket nalam a kaja problémás de muszaj leszek es igen sajnos nem lóverseny es hat az 5 év eredménye nem ker het alatt fog megoldódni :) puszi mindenkinek <3

2019. aug. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!