Fogyás mellből?
Nincsenek kifejezetten nagy melleim, de így is nagyon sokszor zavarnak, és szeretném, ha kisebbek lennének.
Tudom, hogy helyi fogyás nincs, de ez nem is akkora probléma számomra, mert csak örülnék ha megválnék pár kilótól.
Viszont ha fogyok, akkor mellből is rögtön elkezd lemenni? Vagy először más helyeken fog csak meglátszani?
Van egy kis evés problémám, plusz minusz 3 kiló szokott ingadozni rajtam, de mikor megjegyzik mások is, hogy fogytam, az arcomon meg a hasamon látok változást, a melleimen nem.
17/l
Teljesen egyénfüggő,hogy kinek hova rakódik a zsír először. Fordított sorrendben fog lemenni.
Mekkorák azok a mellek? Egy nő legszebb ékei. Sportban akadályoz?
A fogyás mindenkinél picit más. Van egy prioritási sorrend... szóval van aki legelőször a hasára hízik, utána máshova, ami azt jelenti fogyáskor, hogy a hasáról adja le leguttoljára a felesleget. Van akinél ez a combja és a feneke, nálad meg a melleid ezek...
Szóval folytasd csak a fogyást! Viszont készülj fel arra, hogy legyen pénzed felvarratásra, mert lógni fognak.
Mennyi a körméreted/kosár? Magasságod/testsúly?
Ezek fontosak a válaszhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!