Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket egyek hogy a jövőben...

Miket egyek hogy a jövőben sem legyek narancsbőrös?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) Én nem vagyok narancsbőrös de a nővérem igen kicsit és ő fiatal pedig 17/L, viszont én nem szeretnék később se narancsbőrös lenni!! milyen gyakorlatokat csináljak és mennyit, hogy ez ne történjen meg, és miket egyek hogy tutira ne legyek majd olyan?? Légyszives írjátok le konkrétan miket egyek és és miket ne! :) Ja és naponta hányszor étkezzek és mennyit... :D Válaszokat előre is nagyon köszönöm! 16/L
2019. aug. 1. 04:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ha lehet ne szoljatok be azért, mert ilyenkor irok ki kérdést!!Xd
2019. aug. 1. 04:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként fogyni nem akarok ...46kg körűl vagyok így is🙄
2019. aug. 1. 04:36
 3/10 anonim ***** válasza:
2019. aug. 1. 08:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Egészséges ételeket egyél, igyál sok vizet, mozogj!
2019. aug. 1. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja hogy te konkrét dolgokra gondoltál.

A fehér kenyeret, fehér lisztből készült ételeket,feher lisztből készült tésztákat hagyd el, csereld le teljes kiőrlésűre. Az étolajat csereld le, kokuszzsirra vagy olivaolajra. Ne fogyassz cukrot, cukros üdítőket. Egyel sok zöldséget, gyümölcsöt.

2019. aug. 1. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Ne szedj majd fogamzas gatlot! A narancsbör nem attol van, hogy mit eszel, egyreszt genetikai hajlam, masreszt hormonalisan befolyasolhato. Nalunk anyukam sosem Volt narancsbörös, növerem igen, en meg addig, amig fogi gatlot szedtem.
2019. aug. 1. 09:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat annyi baj van hogy a csokit szereteem de ha ez kell ahhoz hogy ne legyek olyan mint a nővérem akkor nem fogok enni :) Amikor nem a tesommal laktam sok ideig mondta hogy o nagyon sok csokit evett kolaval és akkor tényleg a csokiktól ilyen ő? Jahh és neki van plusz a segge meg a combja közt vmi "felesleg" Xdd vagy hogy mondjam 😂😂 Az neki mitől olyan???
2019. aug. 1. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Megfelelő folyadékpótlás kell.

Tehát igyál sok vizet!

2019. aug. 1. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Narancsbőr attól van,hogy az ösztrogén miatt másképp rendeződik a zsírszövet, így göbössé válik a felülete. Ha nem akarsz narancsbőrt, akkor a testzsírt kell megfelelő szinten tartani.
2019. aug. 2. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlót szedek, sportolok, izmot erősítek, vizet iszok, nem eszem cukros dolgokat és a többi, amit eltudsz képzelni. Eddig semmi nem segített.

Aztán egy biokémikus ismerősömmel elcsevegtem erről a témáról csak úgy hozzávetőlegesen.

Mit ajánlott?- kollagént és tényleg, a fehér foltok is eltűntek a körmömről és tényleg a bőröm is jóval szebb lett, meg a kötőszöveteim is erősebbek lettek és csökkent a narancsbőr. Nem egy hónap, úgy 3 hónap alatt- persze mozgás és a fent felsoroltak mellett.

Ja és fontos, hogy hidrolizált kollagént keress, peptid kötésben. Lehetőleg 1-es típusút (nem zselatin és nem csirkeporc).

Azt hittem ebből a mizériából nincs kiút, meg hogy hormon, meg genetika, egy fenét, a kollagén hiányos táplálkozás- száraz csirkehúsban nincs ilyen.

Egy próbát talán megér, annak aki szeretne kísérletezni.

2019. aug. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!