Virag53 kérdése:
Ests csak sajtot eszek almával ez nem hizlal?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 13:38
1/8 anonim válasza:
Szia!
A sajt hizlal...(tulajdonképpen nagyon sok minden)
Ha este eszel-természetesen nem csülökpörköltet:)-a lényeg hogy lefekvés(nem alvás!) előtt 3-4 órával étkezz.Így van ideje az ételnek...
2/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "hízlal"!!!!
Ha nap közben nem ettél többet, mint amennyire szükséged van, akkor nem hízol töle.
A sajt is csak akkor "hízlal", ha egyrészt túllépted a napi keretedet, másrészt rengeteget eszel belöle.
3/8 anonim válasza:
Ezt sosem értettem. Az almának van órája? És este több kalória van benne, mint napközben? A sajt változtatja a tartalmát estére, aztán reggelre vissza? Mi ez a baromság? Valaki magyarázza már el nekem!
4/8 anonim válasza:
Az álmának 0 a kalória értéke, tehát ebből bármennyit ehetsz. A sajt hogy hhízlal e? Attól függ milyen sajt és hogy mennyit eszel belőle. Például ha az alma mellé eszel. 10-15 deka pannónia sajtot, az nem hízlal (annyira) .
5/8 anonim válasza:
A lényeg hogy ne edd lefekvés elött. Ezen felül a napi kalóriatartalom bevételedtől függ h most ez neked plussz vagy még belefér e. Én ajánlom estére inkább a zöldség fajtákat (mivel mint minden gyümölcsnek, az almának is van sajátos cukortartalma) és a joghurt még segít is a gyors emésztésben. Ha pedig fogyni szeretnél naponta 2 pohár (Reggel-este) viz+ 1 kanál almaecet keverék elfogyasztása égeti a zsírt. :) remélem segítettem.
6/8 anonim válasza:
Az,hogy "hízlal", relatív. Este - attól függ hogy mit eszel - az anyagcsere lassabb,ergo késő este/éjszaka lehet a legtöbbet hízni. Egyébként,ahogy a többiek is írták, nem fogsz ettől meghízni.
7/8 anonim válasza:
"Az álmának 0 a kalória értéke"
Nem igaz! 100g almának körülbelül 52kcal az energiatartalma és körülbelül 14g szénhidrátot tartalmaz.
8/8 anonim válasza:
inkább fogyaszt, mert a sajt büdös és laktató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!