Nem tudom hogy érjem el. Segít valaki?
Elérhető majdnem ez az alak (photoshop nélküli verziója), de nem jól csinálod. Egyrészt nem elég keveset enni. Rendesen kell enned tápláló ételeket, csak kevés kcal deficittel a felhasználthoz képest. Fogyj le 55-ig ha ennyire akarod, de csak lassan, ne sürgesd. Illetve heti 3-4 alkalommal csinálj súlyzós edzéseket. És egy egyél sok fehérjét.
Ezt a hánytatást meg koplalást sürgősen felejtsd el. Minimum 1600 Kcal-t egyél meg egy nap, azzal is gyorsan fogsz fogyni ha valóban rendszeresen edzel. Ettől a mostani módszeredtől csak gebe leszel, tönkre megy a hajad, bőröd, körmeid, nem lesz egy szép látvány. Nem is beszélve az egészségedről.
Ne így csináld. Én hasonló magassággal egy betegség miatt fogytam le 58 kg-ra és nagyon-nagyon vékony voltam. Ráadásul a zsír mellett izom is lement, és ebből később számos gondom lett, aminek mai napig nyögöm a hatásait.
Nem kell 55 kilónak lenned, 50-nek meg pláne nem. Kezdj el most súlyzós edzéseket, hogy formásodj, és egyél 1600-1700 kalóriát egy nap. A pinteresten szuper egész napos menü ötleteket találsz. Az izmaid, a hajad, a bőröd hálás lesz.
Súlyos étkezési zavarban szenvedsz, szóval léynegtelen, hogy 55-52 kiló akarsz-e lenni, mert amikor elvisznek a kórházba, miután elájultál, akkor úgyis visszahizlalnak a normális BMI-dig.
Amúgy én 168 centisen vagyok 54-55 kiló. :D, te mégis hová akarsz 50-ig lemenni? Vagy meghalnál? Mert akkor jó úton haladsz.
Amúgy nem úgy nézel ki, mint a második képen a nő.
Kizárt. Voltam 61 kiló, normális alakom volt, pedig én 9 centivel alacsonyabb vagyok nálad.
Csak a testképzavarod miatt nem látod a valóságot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!