3 napos kirándulásra megyek. Atkinsezem, de mit vigyek magammal/egyek a kirándulás alatt?
LÉGYSZÍ A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK, mellőzzétek a megjegyzéseket!!
köszí^^
Jújj, hát elintézted magad
Én is Atkins-eztem fél évvel ezelőtt és még itthon is nehéz volt tartani, mivel szülőknek nem valami könnyű megmagyarázni, hogy miért reggelire csak tojást eszek és délben miért ragaszkodom annyira, hogy olajban süssem ki a húst
Szóval gondolom tisztában vagy vele, mi az Atkins , nem ? Mert nem úgy tűnik
Tudnod kellene, hogy csak hús, zsirok és max. 113 gr. sajt közül választhatsz, nameg a napi maximum 20 gr. szénhidrát, ami szinte semmi
Tehát egyszerű a választás, de baromi nehéz lesz számodra
Mondjuk szerintem felfogod adni, mert hogy fogsz a többiek előtt grillezett vagy rántott húst enni, hmm ?
Én is az Atkins híve vagyok.Ezért írok Önnek-Hát attól függ,hogy az első két hét elején vagy esetleg már tovább léptél?Ha ez utóbbi-akkor már könnyebb a dolog-hiszen ott a pontrendszer,ami tmutatót ad mi hány pontot ér-mit engedhet meg az ember két dolog közül.Ebből lehet választani.Higgye el kérem-ezt nem Atkins dolgozta ki-ezen dolgozott a NASA-tudományos kara.Márpedig nekik nagyon kell tudni,hogy mit ehet az ember akár 300napos űrutazás alatt.Slyprobéma miatt még nem szakítottak félbe
egy űrutazást sem..))
Én most fogyasztottam el jóízüen ehy tojásrántottát sonkával-1korpás zemlével.90 kilóról indultam egy hó alatt
leadtam 18kilót-azóta csak a tiltásokat tartom be.Cukorbetegségem,magasvérnyomásom meggyógyult-nekem bevált!Jó válogatást és kellemes pihenést kívánok-cukor nélkül..))
Tisztelettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!