Szerintetek sok?
Az a kérdés inkább, hogy jól érzed-e magadat, szereted-e így a tested.
Én mindig borzasztó kritikus voltam magammal alkat terén, ezzel a magassággal és 57-62 kilóval érezném magam jól, de ez valószínűleg abból is fakad, hogy én jobban szeretem magam karcsúan látni a tükörben.
Ha nem egy izmos férfi vagy, akkor sok.
Ha nő vagy, akkor ehhez a magassághoz 60 kiló körül lenne ideális. Szóval ez 18 kg plusz. Az rengeteg.
Szerintem sok. DE a fogyókúra helyett szerintem több mozgás, gyalogolás, kerékpározás szerintem jobb lenne.
Vagy mindenből egy kicsit kevesebbet enni, hogy lassan, fokozatosan fogyjon az ember.
Meg aztán nem is tudjuk, hogy mi az amit csökkenteni lehetne. Lehet, hogy elég elhagyni a napi egy sört vagy kólát.
Túl általános a kérdés.
Alap "bölcsesség" szerint magasság (cm) -100 = a normál testtömeg.
De megint más, ha valaki (ismertem pár ilyet) 160 cm mellett 88-110 kg, mert olyan mennyiségű izom van rajta, meg, ha izommentesen petyhüdt, normálnak tekinthető testtömeggel.
Ha sosem gyúrtál, sok: 70 kg kéne legyél (és ez nem leszálkásítva), ahhoz képest a 8 kg + 11,x %-kal több.
17éves vagyok,fiú,185cm,70kg.
Nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!