Hogyan tudnek mellböl fogyni? Minden a mellemre rakodik ra, es mar nagyon zavar. 175cm vagyok 56kg max. 17L.
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 12:30
11/23 anonim válasza:
175 cm ? 56 kg? 168 vagyok és 56 kiló és nem vagyok kövér!
12/23 anonim válasza:
:D hogy ezek a mai tinik mennyire bugyuta ostoba sötét lények! :P
13/23 anonim válasza:
175/56-al annyira nem lehetnek nagy melleid.Jó ha C-s kosarad van nem?Főleg nem vagy kövér.
14/23 anonim válasza:
Gyere hozzám feleségül, és egyél jó sokat :D :D :D Viccet félretéve, ne zavarjon. A pasidat sem fogja ha lesz.
15/23 A kérdező kommentje:
hat jo:D
köszi mindenkinek a valaszat :)
2016. febr. 11. 11:46
16/23 anonim válasza:
LÁNYOK!!! Párnacsata!! MOST! :D
17/23 A kérdező kommentje:
de ha te nem vagy csaj akkor teged kizarunk:O
2016. febr. 19. 16:10
18/23 anonim válasza:
Számomra D-től kezdődik a mell.:)
19/23 anonim válasza:
Lehetek én is lány, de csak ha akarjátok. :D
20/23 anonim válasza:
Na, a kérdés már szerintem megszületett a többiekkel, de felteszem én: Szóval, mekkora melled van egyáltalán?
A magasságodat és testsúlyodat összevetve nem javaslom a fogyást, mert ha olyan alkat vagy, akkor nagy esélye van, hogy onnan pont nem fogsz fogyni, és akkor csak rosszabb lesz...
Mások meg amúgy örülnének neki, ha oda híznának... :D (pl én is)
Szerintem is nagyon szerencsés vagy, és a leendő barátod is az lesz, és biztos, hogy nagyon fogja szeretni a cicijeidet úgy, ahogy vannak.
A legtöbb pasi a nagymellű nőket nagyon szereti nézegetni, jobban mint a kis melleket, szóval.. keep calm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!