Diéta alatt mit használjak rossz lehelet ellen? Eddig rágóztam, de sokan nem ajánlják.
Mindenkinek kategórikusan javaslom hogy NE mosson azaz NE mosson fogat többször mint naponta 2-3, mert egyszerűen lesikáljátok a zománcot a fogaitokról és aztán jöhet a fogorvos.
Mondtam már előbb is a szegfűszeget és orvosi kivizsgálást emésztési problémára nyitott gyomorszájra. A sok okoskodó meg végezzen orvosi egyetemet inkább vagy menjen sepregetni.
Atkins könyvéből idézek
"12. sz. tévhit:
Az Atkinstől rossz szagú lesz az ember lehelete.
Tény:
Hát igen, ketonos leheletet okoz. A ketonoknak édeskésaromája van, amit nem neveznék rossz szagnak. Persze, nem a szokott szag, de nem is kellemetlen. Nekem ennyi év alatt semtűnt fel a pácienseim között; talán azért, mert normálisnak tar tom. Mindenesetre, ha egyáltalán létezik, csak addig tart, amígön nincs túl a bevezetésen. Próbáljon több vizet inni, és időn-ként rágcsáljon el egy kis friss petrezselymet. Hogy a pozitív ol-dalát is nézzük, a ketonos lehelet azt bizonyítja, hogy az önszervezete átállt az anyagcsere másik ösvényére, és az elégetettzsírból nyeri az energiát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!