Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Heti 1 gyümölcsnapot lehet...

Heti 1 gyümölcsnapot lehet tartani a szénhidrát mentes fogyókúrákban?

Figyelt kérdés
Vagy a gyümölcs tiltólistás?
2009. okt. 20. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szénhidrátmentes diétában gyümölcsöt akarsz enni, akkor te nem ismered a szénhidrátmentes diétát, ezért valószínüleg mást is eszel ami tiltólistás, ergo feleslegesen "diétázol" mert rosszul csinálod.
2009. okt. 20. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az alacsony cukortartalmú gyümölcsök megengedettek, ezek a málna, a szeder, az áfonya, a rebarbara (bár ez utóbbi inkább zöldség).

Én helytelenítem a szénhidrátmentes diétát, és szerintem rosszul fogod érezni magad, amíg csinálod, nem beszélve a magas fehérjebevitel nem várt következményeiről... de te tudod.

2009. okt. 20. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
én úgy diétáztam, hogy azért ettem kevés szénhidrátot is, zöldségek, gyümölcsök formájában és mégis szépen fogytam. én azt mondom, hogy heti egy gyümölcsnap nem fog megártani, mondjuk ne banánt egyél :)
2009. okt. 20. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
De azt már nem szénhidrátmentes diétának nevezik hanem Atkins-nek. A szénhidrátmentes diéta lényege hogy CSAK TOJÁS CSAK HÚS CSAK ZÖLDSÉG és ezek sem mindegy hogyan: hús natúrba megfőzve vagy megsütve rántás nélkül, fűszer szabad, de kecsap pl már nem, tojás szintén csak fűszerrel, de magában, sütve vagy főve, zöldségből meg nem mindegyik, pl kukorica-borsó NEM ezen kívül SEMMIT nem lehet enni, inni csak ásványvizet, üres teát édesítő NÉLKÜL meg üres kávét! Ez a széndhidrátmentes diéta!
2009. okt. 20. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy némi fogalomzavarban vagyok, hisz én a saját magam álltal "megalkotott" diétát követném újra ami már 1x bejött 4 éve. Most majd a szoptatás végeztével szeretnék újra csak salit kevés husival enni, citromosvizet inni és úgy gondoltam minden hétfőn tartok egy méregtelenítő napot amikor csakis almát eszem...Régen ez nem volt nálam, de gondolom ez inkább használ mint árt...nem?
2009. okt. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!