Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Halat lehet enni, bármilyet....

Halat lehet enni, bármilyet. Mi a helyzet a halrúddal? Ugye az panírozott.

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha leszeded a panírt akkor jó. Persze csak ami egyben van hal, nem az összedarált halpép változat. Inkább vegyél rendes halat!
2009. jún. 7. 23:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. jún. 7. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Hát nem az 5 gramm paníron fog múlni, hogy sikeres lesz e a diétád. Ez valami betegség, hogy az emberek azt hiszik, hogy például egy tábla csokitól megnőnek a zsírpárnáik?
2009. jún. 7. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Kedves utolsó válaszoló, ilyen hozzáállással sosem fog lefogyni. A lényeg a részletekben van és bizony sok kicsi sokra megy! Ezt kéne már megérteni.
2009. jún. 8. 07:26
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Bizony sokkicsi sokra megy:( sajnos.Inkább sima tengeri halat vegyél,mert az biztos hogy halacska:)
2009. jún. 8. 07:43
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha fogyni akarsz, akkor valóban nem jó a sima panírozott halrúd. Ez is azoknak az egészségesnek látszó ételeknek a táborába tartozik, mint a gyümölcsjoghurtok, gyümölcslevek, túrókrémek, húskészítmények, zacskós zöldséglevesek stb., amikben valóban van hasznos alapanyag, de mellette tömve van finomított szénhidráttal, ízfokozókkal, nátriummal. Súlytartásnál nyilván elenyésző a plusz kalória, amiket ezzel bevisz az ember, de a fogyást bizony komolyan gátolja. Minél kevésbé feldolgozott és előkészített ételféleségeket érdemes venni, mert a minőségi kajából fele annyival jóllakik az ember, és elkerüli a rejtett kalóriákat. Ez sokéves tapasztalatom sikeres fogyás és az eredmény megtartása után.
2009. jún. 8. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Egyszer az a kis panír tuti nem fog beleszólni az igaz de ha rendszert csinálsz belőle akkor... Szóval inkább ne ezt a darál panírozott izét, hanem tengeri haltörzset.
2009. jún. 8. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Semmi nem múlik azon a kis paníron.

Ha fogyni akarsz nmozogj többet mint eddig, és egyél kevesebbet :)

Ennyire egyszerű :)

nem értem miért bonyolítjátok túl ezt a fogyúkúra dolgot kedves hölgyek :)

2009. jún. 9. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a panír miatt nem jó a halrúd, hanem amiatt hogy csak a selejt hal részek vannak benne, rá se merek gondolni mi minden szemetet darálnak bele! Persze ha néha néha eszed, biztos nem lesz bajod tőle, de rendszeresen nem fogyasztanám és gyerekeknek meg főleg nem adnám!

ÜDv.

2009. jún. 12. 13:11
 10/10 anonim válasza:
Nem akarok bántani senkit,de én szülés után 3 évvel fogytam le 28kgot úgy,hogy nem néztem,mit eszek.Mindig azt ettem,ami jól esett,és nem azt néztem,h ez most szénhidrát,vagy fehérje-.- A titka a dolognak annyi volt,hogy mindig egy picit kevesebbet ettem,mint amennyit egyébként tettem volna.Sok folyadék+sok zöldség/gyümölcs,a többi nem számít...
2010. febr. 5. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!