Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Víznapon ihatok üres levest,...

Víznapon ihatok üres levest, ha nagyon éhes vagyok?

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
nehogymár!!! A viz napon te 24 órán keresztül nem eszel semmi szilárdat???? Megőrültél???? Inkább egyél mindenből egy keveset, aztán menj el kocogni, hogy ledolgozd. Ha igy folytatod nagyon rosszul leszel estére.
2008. nov. 10. 09:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért víznap!Egyébként miért írogatsz,ha te nem csinálod ezt a diétát?Ez az oldal azoknak szól,akik belekezdtek és kérdéseik vannak.
2008. nov. 10. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Ennek az oldalnak ez a részlege ostoba embereknek szól akik nincsenek tisztában a metabolizmus alapjaival és belekezdenek az ilyen nevetséges víznapokba meg szánalmas 90napos diétákba.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__94..

Itt nagyjából megvan mindaz amihez érteni kéne az ilyen embereknek mint te, akik leszólják az olyan embereket akik nem vesznek részt az önpusztításotokban és ostobaságotokban.

2008. nov. 10. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem szóltalak le,de nem is neveztelek sem ostobának sem őrültnek,ahogy te engem.Mindenkinek megvan a joga,ahhoz,hogy olyan fogyókúrába kezdjem,amilyet akar és ezért nem kell sértegetni.Én idáig alig ettem gyümölcsöt és zöldséget és ez a kúra vezetett rá,hogy hogyan étkezzem.Ráadásul fogytam is tőle 5kg-ot!
2008. nov. 11. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan egyél üres levest én is, ettem és semmit nem okozott!

Mos tartok a 24. napon és 8 kg-tól szabadultam meg!

További sok sikert kitartás!

2008. nov. 17. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam levest inni viznapon.Kellemesen telit és finom. Utána pedig-mivel picit sós-még inni is szoktam.
2009. márc. 12. 22:03
 7/7 anonim válasza:
Persze, ihatsz üres levest, és még jobb, ha tányérból kanalazod, mert akkor úgy tűnik, mintha ennél:) TAPASZTALAT:) Én 3éve csináltam végig a 90napos diétát, 72 kg-ról fogytam le (162cm vagyok), és 3éve tartom a jelenlegi 53kg-os testsúlyt:) (pedig én aztán szeretek enni!) :):)::) KITARTÁS NEKED! Én szurkolok!
2010. máj. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!