Víznapon ihatok üres levest, ha nagyon éhes vagyok?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 07:57
1/7 anonim válasza:
nehogymár!!! A viz napon te 24 órán keresztül nem eszel semmi szilárdat???? Megőrültél???? Inkább egyél mindenből egy keveset, aztán menj el kocogni, hogy ledolgozd. Ha igy folytatod nagyon rosszul leszel estére.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért víznap!Egyébként miért írogatsz,ha te nem csinálod ezt a diétát?Ez az oldal azoknak szól,akik belekezdtek és kérdéseik vannak.
2008. nov. 10. 10:31
3/7 anonim válasza:
Ennek az oldalnak ez a részlege ostoba embereknek szól akik nincsenek tisztában a metabolizmus alapjaival és belekezdenek az ilyen nevetséges víznapokba meg szánalmas 90napos diétákba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__94..
Itt nagyjából megvan mindaz amihez érteni kéne az ilyen embereknek mint te, akik leszólják az olyan embereket akik nem vesznek részt az önpusztításotokban és ostobaságotokban.
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem szóltalak le,de nem is neveztelek sem ostobának sem őrültnek,ahogy te engem.Mindenkinek megvan a joga,ahhoz,hogy olyan fogyókúrába kezdjem,amilyet akar és ezért nem kell sértegetni.Én idáig alig ettem gyümölcsöt és zöldséget és ez a kúra vezetett rá,hogy hogyan étkezzem.Ráadásul fogytam is tőle 5kg-ot!
2008. nov. 11. 08:56
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan egyél üres levest én is, ettem és semmit nem okozott!
Mos tartok a 24. napon és 8 kg-tól szabadultam meg!
További sok sikert kitartás!
6/7 anonim válasza:
Én is szoktam levest inni viznapon.Kellemesen telit és finom. Utána pedig-mivel picit sós-még inni is szoktam.
7/7 anonim válasza:
Persze, ihatsz üres levest, és még jobb, ha tányérból kanalazod, mert akkor úgy tűnik, mintha ennél:) TAPASZTALAT:) Én 3éve csináltam végig a 90napos diétát, 72 kg-ról fogytam le (162cm vagyok), és 3éve tartom a jelenlegi 53kg-os testsúlyt:) (pedig én aztán szeretek enni!) :):)::) KITARTÁS NEKED! Én szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!